» Uutisarkisto

Uutiset

Suomen Golfliiton Golfgaala

Vaasan Golf osallistui Suomen Golfliiton järjestämään Golfgaalaan jossa juhlittiin 60 vuotiasta golfliittoa.

Tapahtumassa palkittiin menestyneitä golfseuroja ja henkilöitä. Finlandia-talolle kokoontui yli 400 golfseurojen, alan järjestöjen sekä muiden yhteisöjen ja yhteistyökumppaneiden edustajaa

Vaasan Golf lahjoitti Suomen Golfliitolle Björn Nybergin kokoamat Suomen Golf –Finsk Golf lehdet vuosilta 1981-1987. Suomen Golf –Finsk Golf lehti on merkittävä osa Vaasan Golfin historiaa. Lehti julkaistiin Vaasan Golfin toimesta vuosina 1981-1987. Lehden päätoimittajana toimi Björn Nyberg ja muun toimituskunnan muodostivat Rolf Enström, Ville Paltia ja Lasse Pullolla. Lehti oli aluksi tabloid-kokoa, tavalliselle sanomalehtipaperille painettua ja musta valkoinen. Vuodesta 1984 lehti muuttui aikakausilehtikokoon ja kannesta tuli nelivärinen.

 

Vaasan Golfin puheenjohtajana pitkään toimineelle Heikki Kouhille myönnettiin golfgaalassa Suomen liikuntakulttuurin ansioristi. Heikki Kouhi on toiminut Vaasan Golfin sekä Kråklund Golfin toimien lisäksi SGL:n hallituksen jäsenenä, liittovaltuuston jäsenenä ja liittovaltuuston puheenjohtajana. Hänelle on aikaisemmin myönnetty SGL:n hopeinen ansiomerkki.