» Tietoa kentästä
» Keltainen
» Sininen
» Valkoinen
» Tuloskortit
» Lähtöaikanäyttö
» Kentänhoito
» Harjoitusalueet
» Slopelaskin
» PB-laskuri
» Paikallissää
» Aukioloajat
» Hinnasto

Tietoa kentästä

Seitsemän kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla Vaasan Kråklundin golfkentällä pelattiin ensi kerran jo vuonna 1969. Lukuisten muutos- ja laajennustöiden jälkeen kenttä valmistui 18-reikäiseksi kesällä 1993 sekä ruotsalainen arkkitehti Björn Eriksson on vastannut viimeisten korjauksien ja laajennuksien linjauksista jonka jälkeen kenttä valmistui heinäkuussa 2006 27-reikäiseksi.

Vuonna 1993 valmistuneet väylät (vanhat 1-9) muodostavat nykyään Keltaisen kentän. Klubilta lähtevä Valkoinen ja rangelta Sininen kenttä muodostuvat uusista vuonna 2006 valmistuneista väylistä ja vanhoista 10-18 väylistä. Keltainen kenttä on helppo peltomaastoon sijoittuva kenttä. Valkoinen ja Sininen kenttä muodostuvat puistossa ja kivikkoisessa metsässä kiertelevistä väylistä. Sekä Sininen että Valkoinen kenttä ovat erittäin vaativia, vaikka väylät ovat suhteellisen lyhyitä.

Tänä päivänä kenttä on miellyttävä puistokenttä, joka on riittävän haasteellinen osaavallekin pelaajalle mutta antaa myös aloittelijalle mahdollisuuden náuttia pelin sujumisesta kunhan ei jokaista tarjolla olevaa riskiä ota. Kentän korkeuserot eivät ole kovin suuria joten 27 väylästä selviää vaikka peruskuntoharjoittelu olisi jäänyt hieman vähemmällekin.

Kentän hoidon taso on erittäin hyvä joten Vaasassa pelataan aina hyvillä väylillä ja viheriöillä. Karheikkoja on runsaasti, mutta nekin on hoidettuja, joten pallo löytyy helposti, poispääsy vaatii pelitaitoa.

Harjoittelumahdollisuudet:  Suuri range, jossa on lisäksi harjoitusbunkkeri ja harjoitusviheriö  sekä toinen harjoitusviheriö klubitalon edessä. Kentällä on erillinen Par 3 lähipelialue.

Klubitalo: Nykyaikainen, tilava ja valoisa. A-oikeudet, suuret katetut terassit lisäävät käyttömukavuutta säällä kuin säällä. Caddiemaster ja Proshop sijaitsevat klubitalon tiloissa.