» Ajankohtaista
» Kummipelaajat
» Yhdistyksen säännöt
» Puheenjohtaja
» Kapteeni
» Ladykapteeni
» Senioritoimikunta
» Naistoimikunta
» Klubitoimikunta
» Junioritoimikunta
» Toiminta ja arvot
» Yhteystiedot
» Harrastegolf
» Kilpagolf
» Harjoittelu
» Ajankohtaista
» Junioritoimen tukijat
» Kilpailutoimikunta
» Kenttätoimikunta
» Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset
» Jäsenasiat
» Toiminnanjohtaja
» Uutisarkisto
» VAG Blogi

Ajankohtaista

Junioritoiminta Suunnitelma - 2016
 
 

 Junioritoiminta Suunnitelma 2016

 
Mennyt kausi herätti JTKta kehittämään toimintatapoja. Olemmekin aloittaneet strategiamme päivityksen yksinkertaisempaan suuntaan. Otamme käyttöömme toiminnan dokumentoinnin sekä prosessi ajattelun toiminnan kehittämiseksi. Prosessikaavio on pitkälti luotuna, osa pää prosesseista dokumentoituna.
Olemme myös mukana Suomen Golfliiton Laatumerkki toiminnassa. Nuo kaksi asiaa tulevatkin auttamaan meitä toiminnan kehittämisessä ja dokumentit tukevat toinen toisiaan. Laatumerkki auttaakin meitä seuramme toiminnan kehittämisessä.
 
Ympäristö ja tapahtumat
Kauden 2016 aikana uusi range otetaan käyttöön. Olemmekin sopineet Kenttätoimikunnan kanssa että juniorit saavat vanhan Pro-mökin junnujen käyttöön. Paikasta on ajatus tehdä junnujen kohtaamispaikka terasseineen ja säilytys tiloineen eri harjoitus välineille. Tällä Hetkellä niitä on lähinnä #VagGymillä. Mökin yhteyteen rakennetaan myös jumppapallojen nakkelu seinä.
Tulemme myös kehittämään junnujen kilpailutoimintaa. Seurassammehan järjestetään sekä TsemppiTour että AlueTour kisat ensi vuonna. Tämä tulee loistavaan aikaan. Harjoitteluryhmissä on paljon pelaajia joiden kynnys lähteä TsemppiTour ja lähinnä Easy sarjan kisoihin madaltuu näin huomattavasti. Viikkokisa tulee myös kehittymään. Klubin Open kilpailuihin tulemme myös tekemään satsauksen.
Ystävyys seuramme Yyteri golf tulee yöleirille Vaasaan ensi kesänä. Tähän tapahtumaan on jo ilmoittautunut JTKn ulkopuolelta henkilöitä kehittämään sitä leiriä.
Tulemme jatkamaan myös ohjaajien ja valmentajien koulutusta. Leirejä suunnitteilla.
Talviharjoittelu ei ole vielä sillä mallilla että siitä voisi julkaista mitään mutta hyvältä näyttää että tuo paikka järjestyy. Tulemme jatkossa olemaan aktiivisia että tila voisi olla pidempiaikainen kuin 4 kk talvi aikaan.
 
24h JunnuGolfille
Tulemme tulevana kautena keskittämään markkinoinnin voimavarat lähinnä tähän 24h tapahtumaan. Ideoita meillä ja liitolla (Kiitos Jari Laakkio) löytyy valtava määrä. Viime kausi oli siis meillä ensimmäinen, mutta ei takuulla viimeinen. Tulemme kehittämään tuon tapahtuman kylkeen oheistoimintaa. Tämä 24h golf antaa meille myös liikkumavaraa lasten harjoitus hintoihin. Ideahan tässä varainkeruussa oli "24h Junnugolfille”
 
Rekrytointi
Olemme myös tulevana kautena aktiivisia uusien jäsenten hankinnassa. Yhteistyö Vaasan kaupungin Action Power toiminta on tässä suuressa roolissa. Olemme mukana APn "välituntiliikunnassa” sekä muissa heidän tempauksissa. Haemme myös jatkuvasti uusia toimintamalleja. Tästä esimerkkinä APn "monilajikoulu”. Tässä tulemme tekemään yhteistyötä muiden lajien kanssa ja toiminnan tarkoitus on nimenomaan rekrytointi.
Keväällä järjestetty lajikoulu tulee myös saamaan jatkoa. Tämä onkin osoittautunut varsin hyväksi malliksi lasten ja nuorten rekrytoinnissa. Vaikka tänä vuonna oli todella huono keli siihen aikaan saimme silti sitä kautta uusia jäseniä.
 
 
 
Terveisin JTKn Puheenjohtaja