» Ajankohtaista
» Kummipelaajat
» Yhdistyksen säännöt
» Puheenjohtaja
» Kapteeni
» Ladykapteeni
» Senioritoimikunta
» Naistoimikunta
» Klubitoimikunta
» Junioritoimikunta
» Toiminta ja arvot
» Yhteystiedot
» Harrastegolf
» Kilpagolf
» Harjoittelu
» Ajankohtaista
» Junioritoimen tukijat
» Kilpailutoimikunta
» Kenttätoimikunta
» Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset
» Jäsenasiat
» Toiminnanjohtaja
» Uutisarkisto
» VAG Blogi

Ajankohtaista

Junioreiden kesän harjoitusajat / Juniorernas träningstider för sommaren
 
Olemme siirtyneet junioriharjoituspuolella kesäkauteen (alkaen viikkolta 23). Tässä ovat ryhmät ja niiden harjoitusajat.
  
Kesän junioriryhmät ovat tarkoitettu niille jotka omaavat jo greencardin ja ovat Vaasan Golfin jäseniä. Huom,
niille junioreille joilla ei vielä ole greencardia on ensi viikolla alkamassa GolfKoulu. Lisätietoa alla olevasta liitteestä.
.
Trainers ryhmä (Harrasteryhmä) - Kesän kurssimaksu on 100EUR
 • Harjoittelevat kerran viikossa (harjoituspäivän vaihtoehdot ovat Maanantaisin 18.00 - 19.30 ja Keskiviikkoisin 14.00 - 15.30)
 • Valmentaja: Atte Hietalahti (ahietalahti@hotmail.com tai 050-3556705)
 • Harjoittelun sisältö lyhyesti: Golfin perusteet, leikkimieliset kilpailut, golfin etiketti (periaatteessa miten klubin alueella menetellään)
 • Kuka voi olla mukana; kaikki jotka ovat suorittaneet greencard kurssin, ovat iältään 6-21 ja ovat VaG'n jäseniä (jäsenmaksu 60EUR/vuosi *)
Challengers ryhmä (Kilparyhmä) - Kesän kurssimaksu on 150EUR
 • Harjoittelevat kaksi kertaa viikossa (harjoituspäivän ovat Tiistaisin 18.00 - 19.30 ja Torstaisin 18.00 - 19.30)
 • Valmentaja; Conny Södergård (sodergard87@hotmail.com tai 050-5342096)
 • Harjoittelun sisältö lyhyesti: Golfin perusteet, golfin säännöt, golf-kilpailujen perusteet kuten peliäly
 • Kuka voi olla mukana; kaikki jotka ovat suorittaneet greencard kurssin, ovat iältään 6-21 ja ovat VaG'n jäseniä (jäsenmaksu 60EUR/vuosi *)
Muita aktiviteettejä jotka avautuvat kuin on green-card ja on VaG jäsen:
 • Juniorit voivat olla mukana keskiviikkoisin kehittämässä lähipeliään kuin lähipelialueella (osa on puttigreenillä ja osa par-3 ykkösväylällä) on rakennettu lähipelitestirata joka on auki keskiviikkoisin klo. 18.00 - 20.30. Tästä seuraa erillinen 2EUR/päivä joka maksetaan caddiemasterille joka sitten antaa juniorille lähipelitesti pistelaskukortin. Lähipelitesti on virallinen Suomen Golfliiton käyttämä ja siitä löytyy lisätietoa tästä. Lisätietoa lähipelitestistä voi saada ryhmien valmentajilta (Atte, Conny, Jonathan tai Johan).
 • Ja sitten kruununa viikolle on perjantaisin junioreiden viikkokilpailu jonka ensimmäinen startti on klo. 10.00 (viimeinen noin 11.30 riippuen osanottajamäärästä) ja Juniorit kiertää niin valkoisen kentän 5 käytössä olevaa reikää kuin par-3 kentän. Ilmoittautumiset caddiemasterille viimeistään keskiviikkoiltana koska lähdöt jaetaan torstai-aamulla. Lisätietoa liitteistä (katso uutisen alta).

Jos ette ole vielä ilmoittautunut yllä oleviin ryhmiin niin sitten ilmoittautumiset ryhmiin suoraan valmentajille. Jos haluatte lisätietoa ryhmistä tai keskustella harjoitusajoista niin ottakaa suoraan yhteyttä ryhmien valmentajiin.

 *) jäsenmaksu sisältää vakuutuksen joka korvaa niin pelaajaa itseä kuin kolmannen osapuolen vahinkoja (esim. jos pallo vahingossa lentääkin parkkipaikalle ja kolauttaa autoja). Lisätietoja vakuutuksesta saa liiton sivuilta: Vakuutus

 
Tiedoksi vähän lisää junioripolusta:
 • Trainers / Challengers ryhmistä voidaan kiivetä sitten seuraavalle tasolle missä panostusta on sitten enemmän (eli harjoitellaan enemmän ja lisätään siihen fysiikkaharjoitukset) ja tavoitteet sitten myös Suomen Golfliiton kilpailuissa (TsemppiTour ja myös AlueTour).
  • Pink Panthers --> Tyttöryhmä jonka vetäjänä toimi VaG Pro Johan Kullbäck. Huom, on myös mahdollista tulla tähän ryhmään suoraan GreenCard kurssilta mutta sitten on syytä ottaa yhteyttä Johan Kullbäck'in kanssa ja keskustella juniorin tavoitteista ja sitoutumisesta harjoitteluun.
  • No Limits --> Poikaryhmä jonka vetäjänä toimii VaG Pro Jonathan Nylén
 • Ja kuin on osoittanut että jaksaa harjoitella ja on tullut Tsemppi ja AlueTourilla onnistumisia niin voidaan siirtyä Edustuspelaajaryhmään jonka tavoite sitten onkin Finnish Junior Tourin osakilpailuihin pääseminen ja niissä onnistuminen.
  • Edustuspelaajat --> Ryhmän vetäjänä toimii Johan Kullbäck
Terv,
Junioritoimikunnan harjoitteluryhmä- koordinaattori
Mats Forsén
040-4820412

Liitetiedostot