» Ajankohtaista
» Kummipelaajat
» Yhdistyksen säännöt
» Puheenjohtaja
» Kapteeni
» Ladykapteeni
» Senioritoimikunta
» Naistoimikunta
» Klubitoimikunta
» Junioritoimikunta
» Toiminta ja arvot
» Yhteystiedot
» Harrastegolf
» Kilpagolf
» Harjoittelu
» Ajankohtaista
» Junioritoimen tukijat
» Kilpailutoimikunta
» Kenttätoimikunta
» Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset
» Jäsenasiat
» Toiminnanjohtaja
» Uutisarkisto
» VAG Blogi

Harjoittelu


Uutiset

Poikien (Challengers ryhmä) talviharjoittelu 2017

Challengers ryhmä aloittaa talviharjoittelun viikolla 3 (maanantaina 16 tammikuuta), ja se on tarkoitettu kaikillepojille jotka ovat käyneet greencard-kurssin (ja ovat tai haluavat tulla VaGjäseniksi) ja ovat alle 18v. Challengers ryhmän harjoitteeton tehty ennen kaikkea niille junioreillejotka haluavat parantaa omaa peliä tulevaa kesää varten ja jolla on tasoitus 30-54 välillä. Huomioikaa että on myös olemassa toinen ryhmä nimeltään No Limits, joka vetää Jonathan Nylén,niille junioreillejotka ovat pelanneet pidenpään ja joilla on kovemmat tavoitteet kesää varten.

Golftreenejä on18 kpl talvikaudella (koulun loppuun asti), fysiikkaa/liikkuvuutta treenaamme ohjaajien kanssa viikoittain lauantaisin klo. 15-16.30 Haga skolanin liikuntasalissa (fysiikkatreenien aikatauluista ilmoitamme myöhemmin mutta alkanee ennen tammikuun loppua). Toimintasuunnitelma löytyy liitteestä.

Koko talven ja kevään treeni-hinta on 120 €, sisältää golfin ja fysiikan. Valmentajana toimii Conny Södergård ja Atte Hietalahti (vara-valmentaja).

Aikaa ilmoittautumiseen teillä ontammikuun 12päiväänmennessä, mieluiten tekstiviestillä. Ilmoitukset ottaa vastaanAtte Hietalahti, 050-3556705. Ilmoittautuneet tulevat sitten mailojen kera Vasaratie 19 osoitteeseen (sisäänkäynti oikeanpuoleisesta ovesta missä numero 18)klo. 18.00 maanantaina 16 tammikuuta. Ensimmäinen harjoituskerta sisältää infotilaisuuden (30min)missä vanhemmat saavat kysyä valmentajilta Challengers ryhmän harjoituksistaja samalla keskustellajuniorin omista tavoitteista ja golftaustasta. Ilmoittakaa Atelle jos teidän juniorillaei ole omia mailoja niin voidaan ottaa varamailoja mukaan.