» Ajankohtaista
» Kummipelaajat
» Yhdistyksen säännöt
» Puheenjohtaja
» Kapteeni
» Ladykapteeni
» Senioritoimikunta
» Naistoimikunta
» Klubitoimikunta
» Junioritoimikunta
» Toiminta ja arvot
» Yhteystiedot
» Harrastegolf
» Kilpagolf
» Harjoittelu
» Ajankohtaista
» Junioritoimen tukijat
» Kilpailutoimikunta
» Kenttätoimikunta
» Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset
» Jäsenasiat
» Toiminnanjohtaja
» Uutisarkisto
» VAG Blogi

Harjoittelu


Uutiset

Junioreiden puuhapäivä lauantaisin

JunioriToimikunta järjestää ohjatun, lapsille ja nuorille suunnatun, golfaiheisen harjoittelunHaagan koulun voimistelusalissa nimellä Puuhapäivä. Harjoitus on ensisijaisesti tarkoitettu vakituisissa junioriharjoitusryhmissä oleville mutta nyt kuin olemme saaneet kerättyä ilmoittautumiset näistä ryhmistä niinmeillä on vielä 5 paikkaa vapaana. Nämä5 paikkaatarjotaan VaG'n jäsenien lapsille ja nuorille. Kriteerit ovat että ne tulee olla 6-12v. Hinta on tasan 0EUR (ilmainen)mutta josjuniorit eivätole maksaneet VaG jäsenmaksua ja sitä kautta eivät omaajäsenmaksuun liittyvää vakuutusta (sisältyy VaG jäsenien vuosittaiseen jäsenmaksuun) niin se pitää järjestää kotoa.

Ensimmäinen harjoitus on nyt tulevana lauantaina 21 tammikuuta klo. 15.00 - 16.30 ja harjoitukset jatkuu samalla ajalla toukokuulle asti. Lisätietoa harjoitusajoista ja sisällöstä löytyy liitteestä.

Meillä on myös kokeiluna se että vanhemmat tulevat mukaan harjoittelemaan lastensa kanssa. Eli kuin monesti on ollut ongelmallista keksiä tekemistä sen ajan kuin lapsi on harjoituksissa niin nyt siihen olisi tarjolla ratkaisu: tule mukaan harjoitukseen. Tämä on kumminkin nyt alussa ainakin rajoitettu yhteen vanhempaan lasta/nuorta kohti. Jos haluatte viettää aikaa lastenne (tai ehkä lastenlapset)kanssa niin tätä parempaa ja hyödyllisempäämahdollisuutta ette saa!

Ilmoittautumiset saa lähettää osoitteeseenmats.forsen@netikka.fitai SMS numeroon 040-4820412.Eli 5 ensimäistä ilmoittautunutta pääsee mukaan! Merkitkää myös jos joku vanhemmista tulee mukaan harjoituksiin ja laittakaa mukaan seuraavaa tietoa: Lapsen nimi ja syntymäaika + yhden vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Liitetiedostot