» Ajankohtaista
» Kummipelaajat
» Yhdistyksen säännöt
» Puheenjohtaja
» Kapteeni
» Ladykapteeni
» Senioritoimikunta
» Naistoimikunta
» Klubitoimikunta
» Junioritoimikunta
» Kilpailutoimikunta
» Kenttätoimikunta
» Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset
» Jäsenasiat
» Toiminnanjohtaja
» Uutisarkisto
» VAG Blogi

Puheenjohtaja

 

 

Kaj Finne
puheenjohtaja(ät)vag.fi
050-526 1116


Uutiset

Puheenjohtajan tervehdys


Ensiksi haluan kiittää luottamuksesta kun minut valittiin Vaasan Golf ry:n puheenjohtajaksi. Minusta on suuri vastuu johtaa golfyhdistyksemme kaltaista isoa organisaatiota. Lähivuosina edessämme on suuria haasteita. Tärkeimmät ovat uusien jäsenien rekrytointi jolla on suora vaikutus yhdistyksen talouteen sekä kentän ja klubitalon saattaminen sellaiseen kuntoon että omat jäsenet sekä vieraspelaajat viihtyvät. Hallitukset (Ry ja Oy) ovat yhdessä laatineet strategian jonka tavoitteena on saada aikaan toivottuja parannuksia. Meillä on työryhmä jonka tehtävä on laatia suunnitelmia millä kentän pelattavuutta ja estetiikkaa parannetaan. Sen tehtäviin kuuluu myös selvittää miten voidaan rakentaa talviharjoittelutiloja konehalliin. Kaikkea ei voi tehdä välittömästi, mutta tavoitteena on että kenttä ympäristöineen on huippukunnossa kun yhdistys täyttää 50 vuotta 2019. Tulemme myös panostamaan enemmän tiedoittamiseen jotta jäsenet koko ajan tietäisivät mitä on tekeillä yhteisössämme, mutta aiomme myös panostaa ulkoiseen tiedoittamiseen tavoitteena lisätä golfin tunnettavuutta ja sitä kautta toivottavasti saada lisää jäseniä. Toivon että kaikki jäsenet suosittelisivat golfia erinomaisena liikuntaharrastuksena kaikille ystäville ja tuttaville eivätkä valittaisi miten ”surkea” tilanne on golfkentällämme. Jos teillä on valituksia ottakaa yhteyttä toimistoon tai hallitusten jäseniin – lupaamme korjata kaikkia epäkohtia mikäli se vain on mahdollista.

Viime kesänä otettiin käyttöön Golfliiton pelaajatyytyväisyyskysely ”pelaaja ensin” ja saimmekin aika paljon hyödyllistä tietoa. Vastausprosentti oli alle 30 joka ehkä ei ole kovin huono, mutta toivomme enemmän vastauksia jatkossa.

Talkootyöntekijämme ovat äärettömän tärkeä resurssi – ilman heitä kenttä olisi paljon huonommassa kunnossa. Tulevaisuudessa olisi hyvää jos tähän toimintaan saataisiin lisää jäseniä. Työtä riittää kaikille jotka vain haluavat. Olisi myös toivottavaa saada mukaan lisää jäseniä toimikuntiin ja hallituksiin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä toimistoon tai ilmoita kiinnostusta pelaajakyselyn kautta.

Tovotan teille kaikille Oikein Hyvää Joulua ja Miellyttävää Uutta Golfvuotta 2017

Kaj Finne