» Ajankohtaista
» Kummipelaajat
» Yhdistyksen säännöt
» Puheenjohtaja
» Kapteeni
» Ladykapteeni
» Senioritoimikunta
» Naistoimikunta
» Klubitoimikunta
» Junioritoimikunta
» Kilpailutoimikunta
» Kenttätoimikunta
» Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset
» Jäsenasiat
» Toiminnanjohtaja
» Uutisarkisto
» VAG Blogi

Toiminnanjohtaja


 

 

 

 

 

 

Joonas Nieminen

joonas.nieminen(ät)vag.fi
040-160 2262

Uutiset

Tervehdys Vaasan Golfin jäsenet


nyt on hyvä aika esittäytyä, kun olen muutaman kuukauden toiminut Vaasan Golfissa ja päässyt tapaamaan osakkaita, jäsenistöä ja yhteistyökumppaneita.

Olen Joonas Nieminen 37v. ja toiminut golf-alalla kuuden kauden ajan Botnia Golfin toiminnanjohtajana. Olen innokas golfin harrastaja ja vapaa-aikani kuluu perheen parissa tai golfkentällä. Lähtöisin olen Espoosta, mutta kasvanut nuoruuteni Lahdessa ja Jyväskylässä. Pohjanmaalla olen asunut lähes 10 vuotta ja perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi ja toiminut yrittäjänä ja myyntityössä ennen golf-alaa. Vaasan Golfin toimintaa olen saanut seurata lähietäisyydeltä naapuriseurassa työskennellessäni ja vieraillut kentällä pelaamassa vuosittain.

Vaasan Golfissa on mielestäni hyvät puitteet, jotka ovat kokonaisuudeltaan pohjanmaan laajimmat. 27 väylän kokonaisuus, jokamieskenttä, harjoitusalueet ja aktiivinen seuratoiminta ovat asioita, joista jokaisen Vaasan Golfin jäsenen tulisi olla ylpeitä. Paljon asioita voi vielä kehittää ja viimeistellä, mutta kunnioitetaan jo olemassa olevia puitteita ja pidetään niistä yhdessä huolta.

Vaasan Golf ry:n ja Oy Kråklund Golf Ab:n hallitukset ovat työskennelleet strategian eteen ja yhteinen tahtotila on: hyvä klubikenttä, jossa voidaan järjestää golfliiton sm-tason kilpailuja ja missä omat että vieraspelaajat viihtyvät. On hieno että pääsen toteuttamaan strategiaa ja työskentelemään Vaasan Golfin yhteisön kanssa.

Työtä on paljon edessä, mutta innolla ryhdyn toimimaan ja toteuttamaan jo tehtyjä suunnitelmia, jotka edesauttavat koko Vaasan Golfin toimintaa. Olkaamme ylpeitä omasta seurasta ja jokainen positiivinen sana omasta kentästä tuo uusia pelaajia ja harrastajia Vaasan Golfiin.

Moikataan kun tavataan,

Joonas Nieminen
040160 2262
joonas.nieminen@vag.fi