KESÄTYÖPAIKAT 2023 NYT HAETTAVISSA!

KESÄTYÖPAIKAT 2023 NYT HAETTAVISSA!

 

Sinä reipas ja hyväasenteinen työtekijä, meillä on sinulle mahtava kesätyöpaikka kauniissa ulkoiluympäristössä. Haemme nyt kaudelle 2023 kausityöntekijöitä;

 

Kentänhoitajia;

 

Olet osa mukavaa ja sopivan rentoa työyhteisöä. Kentänhoitajantyö pitää sisällään golfkentän alueella olevien viheralueiden leikkuu- ja hoitotöitä, jotka sisältävät pääosin päältä ajettavien ruohonleikkureiden ja ajoneuvojen käsittelyä sekä käsin tehtäviä viheralueiden hoitotöitä.

Työtä on tarjolla toukokuun alusta aina syyskuun loppuun asti sopimuksen mukaan. Työn aloittamis- ja lopettamispäivä on sovittaessa. Töitä tehdään myös välillä viikonloppuisin.

Toivomme, että olet kiinnostunut kentänhoidosta ja sinulla on halua oppia lisää siitä. Aiempi työkokemus golfalalta katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. (Olisimme iloisia, jos hakijoiden joukosta löytyisi yksi, joka tuntee omaksi somemaailman esim. Tiktok, Instagram.)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus toimisto@vag.fi mahdollisimman pian.

 

 

Asiakaspalvelutehtäviin caddiemasteria;

 

Haluatko olla mukana osana huipputiimiä tuottamassa asiakkaillemme hyvää palvelua?

Tässä työssä pääset kehittämään monipuolisesti asiakaspalvelu- ja toimistotyöosaamista. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt, kotisivujen ja sosiaalisen kanavien päivittäminen sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, iloista palveluasennetta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin. Työ edellyttää ruotsin kielen taitoa ja kokemusta tietokoneen käytöstä (perusohjelmat, word, excel). Työvuorot ovat pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Golfalan tuntemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mahdollisimman pian toimisto@vag.fi.

Lisäinfoa työtehtävistä Palvelupäällikkö Tuula Perälä p. 040-526 8666 (klo 9-15)