Majoitus

Majoitus

Majoitus

Tulet sitten yksin, kaksin tai isommallakin porukalla, tervetuloa nauttimaan vaasalaisesta vieraanvaraisuudesta. Golfpakettimme sisältää kokopäivän greenfeen Vaasan Golfiin, hotellimajoituksen ja runsaan aamupalan valitsemassanne hotellissa:


ORIGINAL SOKOS HOTEL ROYAL VAASA

Erityisen mukavalla paikalla – lähellä Pohjanlahtea ja Vaasan keskustassa – sijaitseva Royal Vaasa -hotelli tarjoaa monipuoliset palvelut ja mukavuudet, ja varmistaa näin stressittömän päivän. Herkulliset ruokailumahdollisuudet, mukaan lukien Wazacan meksikolainen ruoka, Fransmannin maalaisranskalaiset maut ja O’Malley’s Pubin irlantilaisvaikutteet. Vieraat voivat rentoutua ja nauttia olostaan laajalla saunaosastolla ja sisäuima-altaassa. Vieraiden käytössä on myös reilut kokouspalvelut.

Tiedustelut ja varaukset:

+358 (0)6 212 7267

www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/original-sokos-hotel-royal-vaasa


ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA, VAASA

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa on tasokas ja persoonallinen hotelli Vaasan sydämessä. Sijainti torin laidalla ostoskeskuksen yhteydessä tarjoaa sinulle loistavat ostosmahdollisuudet.
Yhdistä golf ja lomailu – mikäs sen mukavampaa. Toivotamme sinut tervetulleeksi vieraaksemme, täällä sinä olet meille numero yksi!
Tiedustelut ja varaukset : Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa vastaanotto +358 (0) 20 780 88 00.

vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi tai https://www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/sokos-hotel-vaakuna-vaasa


HOTEL ASTOR WASA  

Hotel Astor Wasassa Vaasan keskustassa nukut hyvin 42 korkealuokkaisesti sisustetussa huoneessa. Useassa huoneessa on suomalaiseen tapaan oma sauna. Tunnelma on kodikas  ja palvelu yksilöllinen. Voit mielelläsi nauttia drinkin tai oluen vastaanoton vieressä sijaitsevassa metsästyshenkisessä baarissamme. Mikäli haluat istua kaikessa rauhassa on kirjastomme Chesterfield lepotuoleineen etsimäsi tila.

Tiedustelut ja varaukset:

+358 (0)6 326 9111

www.astorvaasa.fi


BEST WESTERN HOTEL VALLONIA   

Mukava ja rauhallinen liikemies-, kokous- ja perhehotelli. Hotelli on rakennettu 1984 ja laajennettu 1989. Hotellissa on yhteensä 53 huonetta, joissa kaikissa on TV/Radio, puhelin, minibaari, suihku, hiustenkuivaaja ja WC. 18 huoneessa on oma sauna ja 12 huoneessa on oma minikeittiö.
Kaikissa huoneissa on laajakaistainen Internet yhteys, joka on ilmainen asiakkaillemme.

Tiedustelut ja varaukset:

+358 (0)6 328 8288

www.vallonia.fi


Golfmatka Vaasan ja Uumajan tai Uumajan ja Vaasan välillä sujuu parhaiten valitsemalla WASALINE.

Varaa merimatkasi

+358 207 716 810

+46 90 185 200

info@wasaline.com

www.wasaline.com

Tervetuloa Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin – Vaasaan !