caddiemaster@vag.fi

Proshop

Proshop

GOLFIN Proshop Vaasaan

 

Moikka Vaasan Golfin jäsenet!

 

Solmimme lokakuussa 2022 Vaasan Golfin kanssa sopimuksen Proshopin pitämisestä kausille 2023-2024. Tässä lyhyesti minusta ja yrityksestäni!

Olen harrastanut golfia pienestä pitäen, ja golf on säilynyt minulla rakkaimpana harrastuksena tähän päivään asti. Olin pitkään haaveillut yrityksestä golfin parissa, ja vuonna 2020 avasin Kokkolaan GOLFIN -golfsimulaattorin. Alkuvuodesta 2021 aloin myymään logotuotteita sekä tekemään lisäksi custom fittauksia, eli myymään räätälöityjä mailoja. Vuonna 2022 laajensin toimintaani verkkokauppaan sekä Proshopin pitämiseen Kokkolan golfilla.

 

GOLFIN tuo Vaasan golfille hyvän valikoiman golftuotteita ja vaatteita kilpailukykyisin hinnoin. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin Vaasan golffareihin viimeistään tulevan kauden aikana. Mikäli haluat räätälöidä itsellesi sopivat mailat tulevan talven aikana tai haluat muuten kysyä jotain välineistä tai muusta, ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse (jag betjänar också på svenska). Yritykseni mottona on ”golfarilta golfarille”, joka tarkoittaa, että teen työtä intohimolla ja laadukkaasti palvellen asiakaslähtöisestä näkökulmasta. Otan mielelläni vastaan kehitysideoita sekä toimintani käynnistyttyä Vaasassa myös palautetta, jotta voin kehittää palveluitani teidän, golffareiden tarpeen mukaan.

 

KLIKKAA TÄSTÄ GOLFIN VERKKOKAUPPAAN!

 

Odottavaisin terveisin / Med förväntansfulla hälsningar

 

Thomas Gran thomas@golfin.fi 050 363 1592