caddiemaster@vag.fi

Ensikosketus golfiin

Ensikosketus golfiin

Ensikosketus golfiin Vaasan Golfissa

Golfin aloittaminen Vaasan golfissa on lapsille ja nuorille helppoa ja edullista. Golfkouluun ilmoittautumalla pääsee kokeilemaan lajia ilmaiseksi ja ilman omia välineitä. Järjestämme kesäisin lajikokeiluja, joihin pääsee mukaan ilmaiseksi. Nettisivujemme lisäksi seuraamalla somekanaviamme @vaasangolf ja @vaasangolfjuniors saat ajantasaisimmat tiedot Vaasan Golfin tapahtumista.  

Järjestämme lajikokeilutapahtumia junioriseuroille ja –ryhmille. Mikäli teillä on 10–30 henkilön ryhmä ja haluatte tulla kokeilemaan golfia, ottakaa yhteyttä Vaasan Golfin juniorikoordinaattoriin (yhteystiedot alla). Meiltä saatte ryhmänä välineet lainaksi ja ohjaajan opastamaan golfin saloihin. 

Golfkouluun, lajikokeiluihin ja ensikosketus golfiin tapahtumissa et tarvitse aiempaa kokemusta golfista. Tarvitset ainoastaan säänmukaisen varustuksen, (juomapullon) sekä avoimen mielen. Tervetuloa Vaasan Golfiin kokeilemaan golfia ensimmäistä kertaa! 

Lisätiedot: Jani-Markus Sula | Juniorikoordinaattori | jani-markus.sula@vag.fi

Juniorigolfarin polusta näet, miten lajikokeilujen ja matalan kynnyksen harjoitusten kautta voit löytää itsellesi pitkäaikaisen harrastuksen golfista.