caddiemaster@vag.fi

Trackman / simulaattori

Trackman / simulaattori

Tervetuloa käyttämään Trackman-simulaattoria!

Ajankohtaista!

HUOM! Trackman tutkaan ei saa koskea/siirtää. Jos tutka siirtyy ilmoittakaa siitä heti, koska muutoin Trackman ei näytä oikein.

Raportoikaa heti simulaattorin toiminnassa esiintyvistä onglemista tai kysykää neuvoa Trackmanin/simulaattorin käytöstä: puheenjohtaja@vag.fi (0400 264 196).

Simulaattorin hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu tuntihinnoitteluun eli käytöstä maksetaan per tunti riippumatta henkilömäärästä.

Maksakaa varaamanne ajat ennen käyttöä. Huom! maksajan ja varaajan tulee olla sama henkilö.

Maksu yksittäistunneista maksetaan ennen käyttöä Vaasan Golfin verkkokaupan kautta; https://vaasangolf.fi/verkkokauppa/

 

MAKSULUOKATHINTA
Tuntihinta:
klo 6:00-14:0010€/h
klo 14:00-22:0020€/h
klo 22:00-00:0010€/h
Vakiovuoro500 €

(Caddiemasterin ollessa paikalle voidaan maksu suorittaa myös suoraan caddiemasterille). Vakiovuorot laskutetaan erikseen.

Mikäli olette kiinnostuneet vakiovuoroista, olkaa yhteydessä puheenjohtaja@vag.fi (0400 264 196).

Vakiovuoroja on saatavilla rajallisesti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Senioreiden simulaattorikisaan osallistujia tiedotetaan hinnoittelusta erikseen.

 

 

Ohjevideo Vaasan Golfin Trackman -simulaattorin käytöstä. Videolla käydään läpi miten varaat itsellesi harjoitteluajan simulaattoriin, miten simulaattori käynnistetään ja kuinka harjoittelet tai pelaat simulaattorilla. Lisäksi käymme läpi tärkeimmät luvut ja niiden merkitysten lyöntiäsi analysoidaksesi.

KATSO VIDEO TÄÄLTÄ!

 

 

Ajanvaraus

Ajanvaraus tapahtuu osoitteessa: https://vello.fi/vag/vaasan-golf

Oletuksena on, että yksinpelaaja pystyy pelaamaan 18 reikää tunnissa, 2 pelaajaa kahdessa tunnissa ja 3-4 pelaajan tulisi varata 18 reiän pelaamiseen neljä tuntia.

Ajat ovat varattavissa tunti kerrallaan eli mikäli haluatte pelata 2 tuntia, tulee varata kaksi peräkkäistä tunnin vuoroa.

Kun olette klikanneet haluamaanne vuoroa, aukeaa seuraava näyttö, johon tulee antaa nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

Kun olette täyttäneet tietonne, niin klikatkaa ”Muista varaustietoni…” niin seuraavaa tuntia varatessa järjestelmä muistaa tietonne. Jotta voitte tehdä varauksen, tulee teidän myös hyväksyä ”ehdot ja henkilötietojen käsittely”. Lopuksi painakaa ”Tee varaus”

Mikäli haluatte varata toisen tunnin, niin valitkaa haluamanne tunti ja varatkaa aika samalla tavoin kuin edellä on esitetty.

Saatte jokaisesta tehdystä varauksesta varausvahvistuksen sähköpostiinne. Varausvahvistus sisältää maksuohjeet sekä vaihtuvan 5 numeroisen koodin, jonka avulla pääsette klubitalon proshopissa sijaitsevaan simulaattoritilaan.

Simulaattorin käyttö

Saapuminen

Parkkeeraaminen. Simulaattoriin tultaessa, auton voi parkkeerata klubitalon pihalle (välttäkää parkkeeraamista klubitalon viereen, koska talvella lumi/jää valuu katolta ja voi aiheuttaa vahinkoa autoille). Paras paikka parkkeerata on klubitalon piha-alueen oikeaan reunaan kuvan osoittamaan paikkaan.

Sisäänkäynti. Simulaattori sijaitsee klubitalon proshopissa, johon käydään klubitalon takaa (2). Avainta säilytetään klubitalon pääoven vasemmalla puolella olevassa avainkassakaapissa (1), jonka numerokoodi toimittetaan varausvahvistuksen yhteydessä. Näppäilkää koodi ja kaappi aukeaa, ottakaa avain ja sulkekaa kaappi huolellisesti. HUOM! Varmistakaa, että avainkaappi lukittuu! Mikäli kaappi jää auki, näppäilkää koodi uudestaan avatkaa kaappi ja sulkekaaa se painamalla numeronäppäimistön yläpuolelta lujaa kunnes kaappi lukittuu.

 

HUOM! Avainkassakaapin yhteydessä ja simulaattoritilassa on kameravalvonta!

Simulaattorin käyttöönotto ja säännöt

Tullessanne sisään simulaattoritilaan, saatte valot päälle ulko-oven vierestä ja lisävalaistusta klubitaloon menevän oven läheltä vasemmalta seinältä.

Simulaattoritilassa saa pelata/oleskella vain sisäkengissä ja simulaattorissa saa käyttää vain uusia puhtaita palloja.

Simulaattori (kaikki tarvittavat yksiköt) käynnistyy punaisesta napista, joka sijaitsee koskeketusnäytön alla ikkunaseinällä. Käytön jälkeen myös sulkeminen tapahtuu punaista nappia painamalla.

Kun simulaattori on käynnistynyt ja kosketusnäyttöön on ilmaantunut Trackman ohjelmisto, niin voitte valita simulaattoritoiminnon tai erilaisia harjoituksia (näistä pyritään tekemään tarvittaessa ohjeet simulaattoritilaan).

Simulaattori käynnistyy valisemalla kenttä (kannattaa valita ainakin aluksi helppoja kenttiä, kuten esim. St Andrews Links Old Course). Kenttävalinnan jälkeen seuratkaa ohjeita ja valitkaa pelimuoto sekä pelaajat. Merkitkää pelaajille nykyistä tasoitusta lähinnä oleva tasaluku, niin slopit tulevat käyttöön pelatessa automaattisesti.

Seuraavaksi ei muuta kuin hyvää peliä…

Lyönnit tapahtuvat pienemmältä lyöntimatolta, sen etureunasta noin 30-50 cm taaksepäin. Puttaaminen tapahtuu löyntimaton edestä isolta viheriömatolta, josta puttimatka valkokankaaseen vastaa noin 3 metriä. Puttaaminen loppuu reikään tai annettuihin putteihin, kun puttia on jäljellä alle 2,4 m.

HUOM! Draivatessa tiitikulla, välttäkää seisomistä lyönin takana, koska tiitikut lentävät lujaa takaaksepäin matosta. Myös pallot voivat toisinaan kimmoita lujaa.

Kun olette valmiita ja seuraavaa ryhmää ei ole tulossa, sammuttakaa simulaattori punaisesta napista. Siivotkaa jälkenne ja sammuttakaa valot.

Varmistakaa, että ovi tulee kiinni.

Viekää avain takaisin avainkassakaappiin ja varmistakaa että sen menee lukkoon.