caddiemaster@vag.fi

Ajankohtaista kentältä

Ajankohtaista kentältä

Arvoisat Golffarit

Pahoittelemme kentällä suoritettavista töistä aiheutuvia haittoja.

Kentälle tulevan tien pohja joudutaan rakentamaan uudestaan, jotta vältytään routavaurioilta tulevaisuudessa. Joudumme kaivamaan ja laittamaan tielle uudet pohjarakenteet. Työ tehdään kesäkuussa siitä syystä, että uusien pohjarakenteiden tulee asettua ennen asfaltointia. Lopullinen asfaltointi tullaankin tekemään  elo-syyskuun vaihteessa. Väliaikainen kulku kentälle on järjestetty tien viereistä nurmialuetta käyttäen siihen asti kunnes uudet pohjarakenteet on tehty ja tasoitettu.

Valkoisen 8 väylän tiipaikan vieressä on avoin oja, joka tullaan täyttämään pian. Tämä kuitenkin vaatii, että saamme sähkökaapelin asennettua ja tätä varten joudumme sulkemaan valkoisen 5 väylän lyhyeksi hetkeksi, josta tullaan ilmoittamaan erikseen. Kaapeli asetetaan ojaan ja vedetään uuden kenttä alueen alla oleviin putkiin, kunhan saamme paikalle tarvittavan vetokaluston. Avoin oja täytetään heti kun kaapeli on saatu asennettua.

Viime perjantaina kentällämme vieraili kenttäkonsultti, jonka kanssa käytiin kentän kuntoon liittyviä asioita. Moni asia on edennyt edellisestä käynnistä  ja tehty oikein kentällä, mutta viheriöissä on vielä nähtävissä viime syksynä ja tänä keväänä syntyneitä lumihomelaikkuja. Homelaikut ovat alkaneet nyt kasvaa umpeen. mutta parantaaksemme viheriöiden kasvua ja tasaisuutta joudumme lisäämään kentän normaaleja huoltotoimia, kuten griinien ilmastuksia ja hiekoituksia. Nämä huoltotoimet aiheuttavat väliaikaisesti haittaa pelaamiselle, mutta tarkoituksena on kuitenkin viheriöiden pelattavuuden nopeampi parantaminen.

Palautekanava

Olemme myös avanneet uuden Vaasan Golfin oman palautekanavan: https://forms.gle/RnVTfg1fCvDtLmf96, jota voitte käyttää mahdollisten epäkohtien ja ilmoittamiseen, jotta pystymme niihin reagoimaan nopeammin. Palautekanava löytyy tällä hetkellä myös Vaasan Golfin etusivulta.

Vaasan Golf on uudistamassa myös kotisivujaan, missä yhteydessä tiedotus tulevista ja käynnissä olevista kentänhuoltotoimista paranee näiden tietojen löytyessä heti etusivulta. Myös edellä esitetty palautekanava tullaan liittämään uusille kotisivuille.

Kiinnostaako ohjattu liikunta golfkentällä?

Vaasan Golfille on tarjottu mahdollisuus järjestää nimenomaan golffareille suunnattua ohjattua liikuntaa kentällä. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikunta, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taijiquan, qigong, yiquan sekä jooga. Asahi perustuu kuitenkin täysin länsimaiseen lääketieteeseen. Asahia pystyy harjoittamaan kuka tahansa, riippumatta iästä tai fyysisestä kunnosta.

Kysymys kuuluu, onko jäsenistössämme kiinnostusta osallistua kesä-heinäkuussa tämän kaltaiseen golffarin liikeratoja parantavaan yhteisliikuntaan esim. 1-2 kertaa viikossa. Liikunta on maksutonta jäsenille ja ulkopuolisilta perimme 5 €/kerta.

Vastaa oheiseen kyselyyn kyllä tai ei sekä mikä olisi paras ajankohta päivästä.