caddiemaster@vag.fi

Arto Sirviön terveiset golfkauden 2023 alkuun!

Arto Sirviön terveiset golfkauden 2023 alkuun!

Kauden 2023 avaus kolkuttelee ovella, mutta sään kanssa saamme olla edelleen tarkkana. Kenttähenkilökunnalla on hyvä tieto kentän kunnosta tällä hetkellä, ja tämän takia päädyimme siirtämään kauden avaavan kisan viikolla eteenpäin, tahtotila on saada Kai Lehtosaaren kisa pelattavaksi lauantaina 13.5. Saamme viikon lisäaikaa ensimmäiseen kisaan ja uuden Proshopin – Golfin nimikkokisa on siirretty sunnuntaille 4.6.2023.

 

Kentällä on normaalit kevättoiminnat käynnissä, jäsenet harjoittelevat simulaattorissa, jokamieskentällä ja rangella. Kenttähenkilökunta tekee tarkennetun MasterPlanin mukaisia suunniteltuja tehtäviä kahden kuukauden rytmissä ja toki välillä mukaan nousee pikaisia korjaustehtäviä eri puolella aluetta.

 

Keskustelu kentän arkkitehdin, Björn Erikssonin kanssa on edelleen käynnissä ja muutamia kohteita on tarkoitus hänen kanssansa tarkistella kauden 2023 aikana ja myös saada suunnitelmat mukaan tuleviin MasterPlan toimintoihin.

 

Kenttähenkilökunnan ja toimiston väen kesätyöntekijöiden rekrytointi laitettiin käyntiin tammikuussa ja tällä hetkellä on selvillä suuri osa kesätyöntekijöistä kentällämme. Muutama henkilö vielä tarkistuksessa ja uskon näiden henkilöiden löytyvän hakijoiden joukosta. Aikaisempina vuosina kesätöissä olleet henkilöt ovat palanneet hyvin myös kaudelle 2023 ja muutamia uusia kenttätyöntekijöitä on myös kentälle hakenut ja myös tulossa kenttäämme hoitamaan.

 

Kaudella 2022 aloitimme palautteen keräämisen Webropolin kautta. Kaudella 2023 on tarkoitus jatkaa palautteen hakemista meille Webropolin kautta tai sitten ihan perinteisesti keskustelemalla klubilla, myös palautepylväs löytyy viime kauden mukaisesti klubin sisältä. Talven ja kevään aikana olemme jo saaneet palautteita, ja tästä on hyvä ponnistaa kauteen.

 

Vaasan Golfyhteisö on tekemässä uutta strategiaa yhteisölle ja tulemme tekemään toukokuun aikana kyselyn kaikille jäsenillemme. Haluamme kuulla teidän mielipiteen kentän kehittämisestä, mille painopisteelle kaudella 2023 voimme vaikuttaa strategisesti ja samalla jatkumolla kausi 2024 astuu myös kuvaan.

Strategiakyselyyn osallistujien kesken arvotaan pelioikeus kaudelle 2024, voitte ilmoittaa nimenne kyselyyn, jolloin osallistutte arvontaan ja toki voitte vastata nimettömänä ja osallistua kentän yhteisömme strategiseen kehittämiseen.

 

Hyvää golfkautta 2023!

 

Golfkausi alkaa virallisesti 13.5.2023

 

Arto Sirviö