caddiemaster@vag.fi

Bengt Storm ja Fredrik Dahlström voittivat senioreiden bestball-simulaattorikisan

Bengt Storm ja Fredrik Dahlström voittivat senioreiden bestball-simulaattorikisan

Kuluneena talvena seniorit ovat pelanneet bestball liigaa VaG:n uudessa simulaattorissa klubitalolla. Alun perin oli 15 ilmoittautunutta joukkuetta, mutta koronapandemian takia 5 joukkuetta vetäytyi kisasta. Joukkueet oli jaettu kahteen ryhmään, joissa joukkueet pelasivat toisiaan vastaan. Kaj Blomqvist ja Kaj Finne voittivat ryhmä I:ssä ja Bengt Storm ja Fredrik Dahlström tulivat toiseksi.  Ari Honkonen ja Mika Rajaniemi voittivat ryhmä II:ssa, Janne Laajan ja Håkan Hjerpen ollessa toisena.

Semifinaaleissa , joissa ryhmien voittajat kohtasivat toisen ryhmän kakkoset, Blomqvist – Finne voittivat Laajaa ja Hjerpeä vastaan ja Storm –  Dahlström Honkosta ja Rajaniemeä vastaan.  Finaalissa, joka pelattiin 18.4. voiton veivät Storm – Dahlström. Kolmas sija jäi ratkaisematta.

Voidaan todeta, että Vaasan golfyhteisön uusi simulaattori, joka oli sijoitettu proshopin tiloihin on ollut suurmenestys. Simulaattori, joka perustuu Trackman teknologiaan on toiminut erinomaisesti ja ajat ovat olleet täyteen varattuja koko talven.