caddiemaster@vag.fi

European Masters Games 2023, Tampere

European Masters Games 2023, Tampere

Tampereella järjestetään kesä-heinäkuussa ensimmäistä kertaa Suomessa ”European Masters Games 2023”-kilpailut. Tapahtumassa kilpaillaan 30 eri lajissa, mukaan lukien golf.

 

Golf-kisat pelataan Pirkanmaan vanhimmalla kentällä eli Tammer-Golfin Ruotulan kentällä, joka jää jossain vaiheessa suomalaiseen golfhistoriaan. Nyt on siis loistava mahdollisuus pelata yksi Suomen vanhimmista kentistä ja vieläpä kansainvälisessä ilmapiirissa. EMG 2023 golfkisa on kolmipäiväinen eli kilpailussa pelataan pe-su 7.-9.7. 54 reiän pistebogey-kilpailu sekä miehissä että naisissa. Oletusarvoisesti sarjoja pelataan neljässä eri ikäryhmässä syntymävuoden mukaan: 35+, 45+, 55+ ja 65+. Sekä miehissä että naisissa myös parhaat scratch-sarjat palkitaan.

 

Koska kilpailumuoto on pistebogey, se sopii myös sosiaaliseksi tapahtumaksi, joskin voittajat varmaan erottuvat omalla pelisuorituksellaan. Kilpailumaksu koko tapahtumaan on 200 € ja sillä voi osallistua myös kahteen muuhun lajiin (lisätietoa tapahtuman sivuilta). Golfin osalta kilpailumaksu on 225 € + 5 € palvelumaksu rekisteröitymisen yhteydessä, sisältäen myös harjoituskierroksen torstaina 6.9. Tammer-Golfissa on mahdollisuus bägin säilytykseen koko kilpailun aikana, eli paikalle voi tulla hyvin myös julkisilla kulkuyhteyksillä. Mukaan voi ottaa myös caddien.

 

Kilpailuun otetaan max 200 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Rekisteröityminen tapahtuu EMG2023 sivuilla, jonne linkki tässä.

Ilmoittautuminen päättyy jo 30.4.2023 eli nyt on hyvä aika varata kesän kohokohta omaan golfkesään!

 

Liitteenä on virallinen kutsu sekä englanninkielinen yhteenveto golf-tapahtumasta, jonka suojelijaksi on lupautunut Mikko Ilonen.

EMG2023 Golf kutsukirje – SUOMI

EMG2023 Invitation letter golf

 

Tule mukaan Tampereelle kisaamaan ja haasta vaikka paras golfkaveriksi mukaan. Mukana on osallistujia jo lähes 10 eri maasta!

 

Lisätietoja:

 

Tammer-Golf ry

p. 0600-04099

toimisto@tammer-golf.fi