caddiemaster@vag.fi

Haluatko kehittää omaa peliäsi – Tule mukaan junioriohjaajaksi!

Haluatko kehittää omaa peliäsi – Tule mukaan junioriohjaajaksi!

Eikö tasoitus laskenutkaan niin paljon kuin olisit halunnut viime kesänä tai peli ei muuten suju kuin ajoittain?

Tule mukaan meidän junioriohjaajaryhmään ja kehity Pro Jonathan Nylénin opein. Tulemme perustamaan kesäksi ryhmän, jota valmentaa Jonathan ja ohjelma sisältää niin ryhmätreenejä kuin muutamia yksityistunteja. Ohjaajat saavat omat rangenapit, joita käytetään junioreiden harjoituksissa ja myös oman pelin kehittämisessä. Ohjaajilta ei vaadita erityisiä golftaitoja, Green Cardin suoritus riittää. Tärkeintä on innokas asenne junioriryhmien ohjaamiseen, kuin myös oman pelin kehittämiseen. Tämän lisäksi toimintaan sitoutuneet ohjaajat saavat seuraavan vuoden kausimaksuista tuntuvan alennuksen. Korkea tasoitus ei ole ongelma, tulemme jakamaan ohjaajia niin, että korkeimmilla tasoituksilla pelaavat ohjaajat tukevat nuorempia junioreita (esim. GolfKoulu toimintaa) ja matalilla tasoituksilla pelaavat tukevat enemmän Jonathan Nylénin vetämiä kilparyhmien harjoituksia. Jos et ole valmis sitoutumaan koko kauden kestävään pestiin, niin ilmoittaudu mukaan ohjaajapooliin. Tarvitsemme aika ajoin tuuraajia vakio-ohjaajien ollessa esteellisiä. Sinun kanssa sovitaan tapauskohtaisesti korvauksesta.

Meillä on tänään noin 160 juniorijäsentä Vaasan Golfissa ja haluaisimme nostaa tätä lukua korkeammalle. Monet nuoret tarvitsevat ja haluavat ohjattua toimintaa, koska kaikilla ei välttämättä ole pelaavia vanhempia tai sukulaisia ja askel siirtyä alkeiskurssilta suoraan pelaamaan isolle kentällä on suuri. Ohjaajat ovat tässä avainasemassa ja antavat harrastetoiminnan kautta uusille ”golffarinaluille” itseluottamusta siirtyä kausimaksupelaajiksi ja sitä kautta myös meidän seura pysyy elinvoimaisena. Ja meillähän on myös harrastetoiminnan lisäksi junioreille laadukasta kilpatoimintaa, joten kuka tietää vaikka joku teistä saa muutaman vuoden kuluttua sanoa, että ”Minä ohjasin aikoinaan juniori X’än joka nyt voitti ET kisan”.

Ilmoittautumiset viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Lisää tietoa ja ilmoittautumiset: Mats Forsén (forsen.mats@gmail.com tai 040-4820412)

Ystävällisin terveisin
Junioritoimikunta