caddiemaster@vag.fi

Ilmoittautuminen talven harrasteryhmiin avattu!

Ilmoittautuminen talven harrasteryhmiin avattu!

Juniorit, nyt on aika ilmoittautua talven harrasteryhmiin. Huom, kilparyhmien osalta valmentaja Jonathan Nylén on yhteydessä junioreihin.

Aikataulut, sisältö ja hinnat

Harrasteryhmän talvikauden treenit on alustavasti suunniteltu alkavat viikolla 2/2023 ja tälle talvelle tavoitteemme on saada 2 tai 3 ryhmää pystyyn missä jokaisessa olisi 5 junioria (maks. 15 paikkaa tarjolla yhteensä). Alustavasti olemme suunnitelleet että harjoitukset olisivat tiistaisin ja/tai torstai-iltasin. Harjoitukset ovat 85min ja sisältävät useimmiten 60min lyöntimatoilla ja 25min jotain muuta kuten liikkuvuusharjoituksia tai sääntö/etiketti koulutuksia.

Harjoitukset pidetään VaG talviharjoitteluhallilla ja ohjelma tulee sisältämään niin lyönti, chippi ja puttitreenejä kuten myös liikkuvuutta parantavia harjoitteita. Harjoitukset ovat kerran viikossa ja loppuvat toukokuun puolella. Hinta harraste puolen ryhmätoiminnalle on 100EUR/talvikausi ja siihen kuuluu avain talviharjoittelutiloihin.

Huom, jos juniori haluaa harjoitella talvihallissa myös ryhmäharjoittelu aikojen ulkopuolella niin sitten tulee maksaa myös tilan käytöstä 30EUR/kausi. Jos hallille menee omalla ajalla niin pitää varata itselle matto NexGolfin kautta (varausmahdollisuus avattu niille jotka ovat jäseniä ja jotka ovat maksaneet hallin käyttömaksun).

Lisää tietoa harrasteryhmien toiminnasta tästä linkistä! Jos on kysymyksiä niin laittakaa ne viestillä numeroon 040 4820412 (Mats Forsén).

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumiset osoitteeseen vaasangolfjuniorit@gmail.com tai harrastepuolen WhatsApp ryhmään jos olette jo siellä mukana. Sähköpostin kautta tulevien ilmoittautumisten yhteydessä mainitkaa seuraavat tiedot:

  • Juniorin nimi
  • Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Vaasan Golf Ry’n jäsenyys voimassa * – Kyllä/Ei

*) Jäsenyys voimassa aina maaliskuusta – helmikuuhun, eli jos viime vuonna maksettu niin voimassa helmikuun loppuun. Tämän vuoden maksu tulee maksettavaksi helmikuun aikana. Jos juniori ei ole vielä jäsen niin jäsenhakemuksen voi jättää tästä linkistä (tarkista vasen puolinen valikko). Tai sitten olla yhteydessä seuraavaan osoitteeseen: toimisto@vag.fi. Vaasan Golfin jäsenmaksu junioreille on 65EUR/vuosi ja siihen sisältyy Suomen Golfliiton kautta Pohjolan vakuutus.

Ystävällisin terveisin,

JunioriToimikunta