caddiemaster@vag.fi

Junioreiden kesä 2024! Ilmoittautuminen golfkouluun ja harrasteryhmiin on nyt auki.

Junioreiden kesä 2024! Ilmoittautuminen golfkouluun ja harrasteryhmiin on nyt auki.

Oikein hyvää alkanutta kesäkautta junioritoimikunnan puolesta. Talvikausi on unohdettu tältä vuodelta ja junioreiden harraste- ja kilparyhmät ovat vihdoin siirtyneet ulos harjoittelemaan. Kesän merkki on myös se, että golfkoulun alku lähestyy ja tänä vuonna aloitus pyritään järjestämään kahden viikon päästä. Seurailemme kuitenkin säätä, joten muutos aloituspäivään on mahdollinen.

Olemme mukana tämän viikon torstaina, helatorstaina, 9.5. Botniahallissa järjestettävässä Liikuntariehassa klo 10–15. Liikuntariehassa Vaasan alueen urheiluseurat ovat esittelemässä toimintaansa. Vaasan Golfin pisteellä pääsee lyömään Trackman-lyöntisimulaattoriin, dartstauluun sekä puttailemaan. Mahdollisuus voittaa golfiin liittyviä etuja ja palkintoja!

Golfkoulu järjestetään tuttuun tapaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17–18 ja on tarkoitettu 7–15-vuotiaille. Golfkoulussa ei tarvita omia välineitä tai aiempaa kokemusta golfista. Ilmoittautuminen golfkouluun on nyt avattu ja tapahtuu täyttämällä yhteystieto- ja esitietolomake tämän linkin kautta. Lisätietoa löydät golfkoulun omilta sivuilta. Golfkoulu alkaa maanantaina 20.5. (säävaraus) Tänä vuonna golfkoulu on koko toukokuun ajan ilmainen kaikille golfkoululaisille. Kesäkuusta eteenpäin kertamaksu on 5 €. Ensimmäinen kerta on kuitenkin aina ilmainen!

Harraste- ja kilparyhmistä kiinnostuneilla tulee olla Vaasan Golfin jäsenyys ja alkeiskurssi suoritettuna. Harrasteryhmät harjoittelevat ohjatusti kerran viikossa 1–1,5 tunnin ajan. Kilparyhmät luonnollisesti hieman enemmän. Lisätietoa harraste- kilparyhmistä voit löytää Vaasan Golfin sivuilta linkkien takaa. Harrasteryhmät. Kilparyhmät. Lisätietoa ohjatuista ryhmistä ja ilmoittautumiset allekirjoittaneen kautta.

 

Terveisin,

Jani-Markus Sula | juniorikoordinaattori | Vaasan Golf

jani-markus.sula@vag.fi