caddiemaster@vag.fi

Junioreille menestystä Kalajoen FJT Challenge ja Future Tour -kilpailuista

Kalajoki Golfissa pelattiin 12.7. ja 13.7. Future Tour ja FJT Challenge kilpailut. Vaasalaiset pelasivat kilpailussa hienosti saavuttaen yhteensä viisi top 3 sijoitusta.

Keskiviikon Future Tourin Easy red sarjassa Lenni Aspfors sijoittui jaetulle toiselle sijalle. Tyttöjen Future sarjassa Linnea Kenni sijoittui hienosti kolmanneksi. Poikien Futuressa tasaisessa kilpailussa Rasmus Kenni oli upeasti toinen ja Kasper Kammonen sijoittui viidenneksi.

Torstain FJT Challenge kilpailussa Axel Martin saavutti pojissa voiton yhden lyönnin erolla toiseksi tulleeseen. Axel pelasi hienon kierroksen 77 lyöntiä (+4). Rasmus Kenni sijoittui torstain kilpailussa jaetulle kuudennelle sijalle. Tyttöjen sarjassa Linnea Kenni oli kolmas.

Onnittelut hienosti menneestä kilpailusta ja upeista sijoituksista kaikille!