toimisto@vag.fi

Kapteenin terveiset 05/2022

Kapteenin terveiset 05/2022

Tervehdys Golffarit,

 

Pariin edelliseen vuoteen verrattuna, ollaan muutama viikko jäljessä kevään etenemisessä. Pipot päässä on pelattu tuulisessa kelissä, lämpötilan kivutessa aika harvoin edes yli 10 asteen. Viime päivinä on jo onneksi ollut muutosta parempaan. Kenttä saatiin auki 7.5., Kai Lehtosaari kilpailulla.

Toivottavasti pian saadaan lisää lämpöä ja sopivasti vettä, niin parissa viikossa alkaa kenttäkin näyttämään aivan erilaiselta. Kenttä ei vielä ole kunnolla toipunut talvesta, ja syksyllä tehdyt kastelujen korjaukset haittaavat vielä pelikokemusta jonkin aikaa. Sininen kenttäkin saadaan auki 20.5., tämä helpottaa varsinkin arkisin iltapäiväruuhkissa.

Onneksi iltaisin valoa riittää pitkään ja suosittelen 9 reiän iltakävelyä, erityisesti uusien pelikavereiden kanssa. Tällä viikolla pelasin tyttäreni kanssa kahteen otteeseen ryhmässä, missä en tuntenut kaikkia muita pelaajia etukäteen. Kannustakin kaikkia, niin uusia kuin vanhoja, golffareita liittymään rohkeasti peliryhmiin mistä ei ennestään tunne muita. Seuraavalla kerralla hekin ovat jo ”vanhoja tuttuja”. Kiitokset vielä peliseurasta Pasi ja Simon sekä Maija ja Atte.

Perinteiseen tapaan muistutan vielä lyönti- ja alastulojälkien korjaamisesta. Muistakaa myös perua peliaikavarauksenne, mikäli ette jostain syystä pääsekään paikalle. Näin joku muu saa sen ajan käyttöönsä.

 

Onnittelut Katriinalle, vastavalitulle ladykapteenille.

 

Mukavia treeni- ja pelihetkiä kaikille!

 

Terveisin,

Pasi Ekholm
Kapteeni, Vaasan Golf ry.
kapteeni@vag.fi