caddiemaster@vag.fi

Kapteenin uutisia

Kapteenin uutisia

Tervehdys Golffarit,

Kevät on jo pitkällä ja ilokseni olen havainnut paljon innokkaita golffareita harjoittelemassa sekä rangella että jokamieskentällä. Parhaimpina päivinä väkeä on ollut lähes ruuhkaksi asti. suotuisien säiden johdosta avasimme keltaista kenttää jo kaksi päivää edellisvuotta aikaisemmin 18.4. Takatalvi tosin katkaisi hienosti alkaneen kevätkauden ja jouduimme tyytymään tovin vain pelkkään range-harjoitteluun.

Aikainen avaaminen on kentän kunnolle valtavan iso haaste ja siksi meidän kaikkien tulee pitää kentästä hyvää huolta. Korjataan lyöntijäljet niin teeboxeissa kuin väylillä sekä alastulojäljet greeneillä, oli sitten kyseessä jokamieskenttä tai sitten aikanaan varsinainen kenttä. Kaikki lyöminen rangella tapahtuu matoilta, nurmi ei kestä vielä lyömistä, samoin kentällä on tarkoitus lyödä niille merkatuilta uloslyöntipaikoilta.

Jos muutama pelaaja jättää ohjeet noudattamatta ei se vielä saa kenttää pilalle mutta jos kaikki, reippaasti yli tuhat pelaajaa, ottaisivat yhtä välinpitämättömän asenteen yhteiseen omaisuuteen, on tilanne toinen. Jokainen meistä voi kuvitella, miltä kenttä tuolloin näyttäisi ja millaista siellä olisi pelata tai harjoitella. Tähän toivon kaikilta skarppausta, KIITOS!

Koronan kanssa pärjättiin viime vuonna Suomen golfyhteisöissä erittäin hyvin, niin taloudellisesti kuin muutenkin. Hoidetaan asiat yhtä mallikkaasti myös tänä vuonna, niin vastuullista harrastamista ei pandemia juurikaan haittaa. Seura tiedottaa saamistaan toimintaohjeista, seurataan ja noudatetaan niitä, miten kentällä tulee toimia.

Mukavia treeni- ja pelihetkiä kaikille

 

Terveisin,

Pasi Ekholm
Kapteeni, Vaasan Golf ry.
kapteeni@vag.fi