caddiemaster@vag.fi

Katsaus tulevaan vuoteen 2023

Katsaus tulevaan vuoteen 2023

Arto Sirviö

Toiminnanjohtaja

 

 

Hyvää tätä vuotta!

 

Tätä kirjottaessani, ulkona sataa lunta ja saadaan nauttia tyypillisestä suomalaisesta talvesta, osa meidän jäsenistämme on innokkaita talviurheilun seuraajia ja myös aktiivisia harrastajia ja jopa kilpailevat eri lajeissa talven aikana. Valmistautuminen fyysisesti ja henkisesti tulevaan golfkauteen on siis jo käynnissä!

 

Kentän aukeaminen on vielä tähtiin kirjoitettu, mutta kyllä me tietysti toivomme kentän aukeavan hyvässä aikataulussa keväällä. Kentällä on kuitenkin normaalit talvitoiminnat käynnissä, jäsenet harjoittelevat talviharjoittelutilassa ja tietysti simulaattorit ovat myös hyvässä käytössä. Kenttähenkilökunta tekee suunniteltuja talvikauden tehtäviä ja välillä mukaan nousee pikaisia korjaustehtäviä eri puolella aluetta.

 

Iso kiitos tässä vaiheessa on paikallaan meidän kenttätoimikunnallemme sekä kentän arkkitehdille, Björn Eriksson. Saimme kesän ja loppusyksyn aikana tehtyä kentän MasterPlan päivitykseen tarvittavat kenttäkierrokset tehtyä ensin omin voimin ja sitten toisella kierroksella Björnin kanssa. Paljon materiaalia on kirjattu kenttätoimikunnan Teams kansioon. On verrattu aiempien kausien mietintöjä ja jo aikaansaatuja tehtäviä. Tällä hetkellä MasterPlan toteuttavuusarvionti pitää sisällään 227 eri kohtaa, joista osa on jo saatu aiemmin valmiiksi sekä nyt talvikauden aikana 2022/2023 saadaan lisää sovittuja kohtia valmiiksi.

Kevään aikana taas pääsemme jatkamaan kehitystoimia kenttätoimikunnan suunnitelman mukaisesti ja vielä on tarkoitus kenttätoimikunnan kanssa tarkistaa MasterPlan arviointia sopivissa kohtaa, kun kevät etenee.

 

Kenttähenkilökunnan ja toimiston väen kesätyöntekijöiden rekrytointi laitetaan myös käyntiin nyt tammikuussa ja toivottavasti myös meidän omista jäsenistämme saadaan kesätyöntekijöitä kentälle tai Caddiemasterin rooliin.

 

Kaudella 2022 saimme 82 palautetta Webropolin kautta, kiitos niistä ja jatketaan tuota palautteen antamista meille Webropolin kautta tai sitten ihan perinteisesti keskustelemalla klubilla.

Lisäksi teimme ravintolatoiminnasta ja uusista yhteisöllisistä tapahtumista Webropol haastattelun ja 113 jäsentä vastasi tähän haastatteluun, sieltä nostettiin Vaasan Golfin joulujuhla esille ja tämä juhla toteutettiin Golfklubilla joulukuun 3, kiitokset osallistujille ja tietysti järjestelystä vastanneelle toimikunnalle, klubitoimikunta. https://www.youtube.com/watch?v=JwQ3uBokXJY

 

Nautitaan talvesta ja pyritään liikkumaan sopivassa ympäristössä, ainakin meidän nais- ja senioritoimikuntamme Padel vuoroille on hyvä osallistua ihan kokeilumielessä. Tietoa senioreiden vuoroista löytyy meidän kotisivuiltamme, https://vaasangolf.fi/vaasan-golfin-senioreiden-paiva-padel/.