caddiemaster@vag.fi

KAUSITYÖPAIKAT 2024 NYT HAETTAVISSA!

KAUSITYÖPAIKAT 2024 NYT HAETTAVISSA!

Sinä reipas ja hyväasenteinen työtekijä, meillä on sinulle mahtava kesätyöpaikka kauniissa ulkoiluympäristössä. Haemme nyt kaudelle 2024 kausityöntekijöitä;

Kentänhoitajia;

Olet osa mukavaa ja sopivan rentoa työyhteisöä. Kentänhoitajantyö pitää sisällään golfkentän alueella olevien viheralueiden leikkuu- ja hoitotöitä, jotka ovat monimuotoisia työtehtäviä ja sisältävät päältä ajettavien ruohonleikkureiden ja ajoneuvojen käsittelyä sekä käsin tehtäviä viheralueiden hoitotöitä. Kaudelle 2024 haemme myös henkilöä, jolla on kiinnostus ja osaamista pienkoneiden kanssa työskentelystä ja niiden korjaamisesta sekä halua oppia toimimaan robottileikkureiden kanssa. Robottileikkurit ovat uutta meidän kentällämme ja robottileikkureiden myyntifirma tulee keväällä opastamaan henkilökuntaa robottileikkureiden käytön ja huollon suhteen.

 

Työtä on tarjolla jo huhtikuun alusta aina lokakuun loppuun asti sopimuksen mukaan. Työn aloittamis- ja lopettamispäivä on aina sovittavissa. Töitä tehdään myös viikonloppuisin ja tästä sovitaan erikseen vastaavan esihenkilön kanssa.

 

Toivomme, että olet kiinnostunut kentänhoidosta ja sinulla on halua oppia lisää monimuotoisesta ympäristöstä ja työtehtävistä. Aiempi työkokemus golfalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. Hakijoiden joukosta halutaan myös löytää henkilö, joka tuntee omaksi somemaailman ja saa siitä erikoistyötehtäviä työajan aikana, saadaan kentällä tehtäviä töitä ja muuta jäsenistölle tärkeää tapahtumaa myös sosiaalisiin kanaviin mukaan hyvinkin reaaliaikaisesti.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus arto.sirvio@vag.fi, mahdollisimman pian.