caddiemaster@vag.fi

Master Planin toteutus syksy 2021

Master Planin toteutus syksy 2021

 

Keltainen kenttäkokonaisuus tulee kokemaan loppusyksyn aikana ison uudistuksen. Osa griineistä tullaan korjaamaan (1, 2, 5 ja 6). Griinien kastelussa siirrytään sektorikasteluun, jonka myötä viheriöiden hoito paranee ja etäohjauksen myötä helpottuu. Samalla pystytään säätelemään veden jakelua ja täten varmistaa veden riittävyys. Griinien kastelujärjestelmä korjataan kaikkien keltaisen 9:n väylän osalta syyskuu-marraskuu aikana.

Väyläkastelu tullaan uusimaan kaikkien 70 väyläsprinklerin osalta keltaisella. Tähän työhön tarvitaan talkoovoimia, koska väyläsprinklereitä ei voida kaivaa ylös koneellisesti, vaan työ on tehtävä käsin lapiotyönä. Vapaaehtoisia toivotaan ilmoittautuvan caddiemasterille. Alustava aikataulu työlle on 6.9 – 15.11.

Yllämainittujen hankkeiden lisäksi keltainen kenttä kokee muutaman muun pienemmän muutoksen. Keltaisen nelosen griinibunkkerit yhdistetään yhdeksi isommaksi bunkkeriksi. Tämä helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi kentänhoitoa. Keltaisen kolmosen keltainen ja valkoinen tiiboksi yhdistetään yhdeksi pitkäksi tiiboksiksi. Tämä helpottaa kentän hoitoa ja mahdollistaa väylän monipuolisemman pelaamisen. Saman väylän griinin oikeaa reunaa lasketaan matalammaksi. Vuosien ajan bunkkerista noussut hiekka on nostanut bunkkerin oikean reunan useita kymmeniä senttejä korkeammalle.

Keltaisen reikä 9:n vesiesteen reuna korjataan ja nostetaaan griinin kanssa samalle tasolle. Vesiesteen raja rakennetaan isoilla kivillä, jotka saatiin kaupungilta lahjoituksena. Keltaisen 9:n tiiboksia levennetään ja parannetaan.

Projektin yhteydessä keltaisen 9:n pumppuasema uusitaan tekniikan osalta. Aikataulu tälle projektille on joulukuu – maaliskuu.

Projekti vaikuttaa keltaisen kenttäkokonaisuuden pelattavuuteen merkittävästi. Projektiaikataulu on 6.9 – 30.11. Aikatauluun vaikuttaa sääolosuhteet ja tämän johdosta aikataulu on joustava ja pyydämme ymmärrystä.

 

Aikataulu:

6.9 – 26.9 korjataan keltainen 1-3. Väylät suljetaan viikoksi kerrallaan, jonka jälkeen väylät voidaan avata talvigriinein.

27.9 – 17.10 korjataan väylät 4, 5 ja 6. Tällöin voidaan pelata väylät 1, 2, 3, 7, 8 ja 9.

18.10 keltainen kenttäkokonaisuus suljetaan loppukauden osalta ja pelaaminen on mahdollista sinisellä ja valkoisella kenttäkoostumuksella sekä tietenkin jokamieskentällä.

Talkoovoimia tullaan tarvitsemaan koko projektin ajan ja vapaaehtoisia pyydetään ilmoittautumaan caddiemasterille.

 

Projektiin liittyvät kysymykset voi esittää Mika Mäkisalolle (050 339 5660).