caddiemaster@vag.fi

On aika jatkaa matkaa

On aika jatkaa matkaa

Hyvät Vaasan Golfin jäsenet

Ikäväkseni joudun ilmoittamaan, että olen irtisanoutunut Kråklund / Vaasan Golfin palveluksesta 31.8.2021. Tulen olemaan töissä irtisanoutumisajan 30.9.2021 asti. En kuitenkaan tule häviämään mihinkään, vaan tulen henkilökohtaisesti panostamaan taas vaihteeksi golfin harrastamiseen ja tapaamme entistä useammin kentällä.

Haluan kiittää kaikkia näistä kuluneista vuosista, jotka ovat olleet osittain melkoista vuoristorataa juhlavuoden ja vallinneen koronatilanteen takia. Toivon, että olette yhtä ylpeitä omasta kentästämme kuin minä. Kentän kunto tänä vuonna, lukuun ottamatta alkukauden lumihomeongelmaa, on ollut todella hyvä. Sekä yhtiön että yhdistyksen talous ovat hyvällä tasolla, mikä mahdollistaa Master Planin mukaisen peruskorjaamisen aloittamisen, jotta varmistetaan kentän hyvä kunto ja pelattavuus myös tulevaisuudessa. Muistakaa kuitenkin, että tehtävät peruskorjaukset eivät ole mikään 100 m pikajuoksu vaan ennemminkin maraton, joten antakaa henkilöstölle mahdollisuus tehdä työnsä kunnolla ja rauhassa. Mikäli haluatte itse vaikuttaa korjauksiin, caddiemaster ottaa mielellään vastaan talkooilmoittautumisia.

En malta tässä yhteydessä olla myös muistuttamatta, että kaikki Vaasan Golfin jäsenet ovat vastuussa kentän kunnosta. Syksyn tullessa olen huomannut, että kentältä löytyy yhä enemmän paikkaamattomia lyöntijälkiä väyliltä sekä pallon alastulojälkiä viheriöiltä. Muistakaa siis:

  • Korjata KAIKKI lyöntijäljet laittamalla divotit paikoilleen tai käyttämällä hiekkapulloja (koskee myös lähipelialuetta- ja jokamieskenttää)
  • korjata KAIKKI havaitsemanne pallon alastulojäljet viheriöitä (koskee myös harjoitus- ja jokamieskentän viheriöitä)
  • Haravoida bunkkerit käytön jälkeen ja asettaa harava kokonaan takaisin bunkkeriin
  • Kärryjä EI SAA VETÄÄ tiipaikoille tai viheriöille eikä myöskään esteen (bunkkeri/vesi) ja viheriön välistä
  • Pitää kenttä siistinä, joten laittakaa roskat sekä pullot ja tölkit niille merkittyihin roska-astioihin

Lopuksi; muistetaan pitää huolta pelinopeudesta, jotta edessä ei ole tyhjää väylää, vaan pysytte edelle menevien vauhdissa!

Toivotan hyvää alkavaa syksyä kaikille,

/Janne Laaja