caddiemaster@vag.fi

Osakeyhtiön Kråklund Golf Oy:n puheenjohtajan terveiset

Osakeyhtiön Kråklund Golf Oy:n puheenjohtajan terveiset

Tervehdys kaikille Vaasan golffareille, nimeni on Petri Kuivamäki, uusi hallituksen puheenjohtaja. Olen ollut Vaasan golfin hienon yhteisön osakkaana ja jäsenenä vuodesta 1998 lähtien, ja golfista on tullut minulle erittäin tärkeä ja rakas harrastus. Nyt keväällä minut valittiin Kråklund Golf Ab Oy:n hallitukseen ja järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi, iso kiitos luottamuksesta.

Minulla oli, ja on edelleen, kolme asiaa mielessä, kun lupauduin lähtemään mukaan hallitukseen; henkilöstö, kenttä ja osakkaat, niiden eteen teen työtä Kråklund Golf Ab Oy:n hallituksessa. Kråklund Golf Ab Oy on yhtiönä erittäin hyvin hoidettu ja taloudellisesti hyvässä asemassa. Siitä kiitos aikaisemmille hallituksille, jota viimeksi Thomas Ferm on menestyksekkäästi luotsannut, eli voimme olla luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen ja yhtiön tehtävähän on luoda Vaasan Golfissa puitteet sellaiseksi, että Te osakkaat ja jäsenet voitte iloisin mielin harrastaa tätä hienoa lajia.

Tänä vuonna kausi alkoi vähän myöhemmin kuin viime vuonna, mutta hyvin olemme päässeet pelaamaan erittäin hyvä kuntoisella kentällä ja toivottavasti kausi jatkuu myöhälle syksyyn. Tahtotilani henkilökohtaisesti on, että kenttää ja sen ympäristöä kehitetään päämäärätietoisesti ja päättäväisesti pienin askelin koko ajan parempaan suuntaan niin, että olisimme kenttärankingissa 50 Suomen parhaan kentän joukossa seuraavan 5-vuoden aikana. Vuosi vuodelta paremmaksi, sillä kehitys loppuu, jos ei ole kunnon tavoitteita. Tänä vuonna olemme sijalla 94, eli kyllä meillä haastetta on, mutta uskon, että toimitusjohtajamme Arto Sirviön johdolla pääsemme tuohon tavoitteeseen, kunhan teemme asioita päämäärätietoisesti loppuun saakka.

Arto uutena toimitusjohtajana on tuonut hyviä asioita tämän vuoden aikana yhtiön arkeen ja uskon, että operatiivisesti yhtiö menee myös hyvään suuntaan. Viime vuonna aloitettu MasterPlan on hyvä työkalu ja uudelleen herätetty kenttätoimikunta takaa sen, että asioita päästään kehittämään ja osakkaiden ja myös Ry:n jäsenien ääni saadaan myös kuulumaan asianmukaisesti. Meidän pitää myös pitää huolta siitä, että työntekijöillämme on laadukkaat työkalut (koneet ja laitteet) millä he voivat suoriutua päivittäisistä operaatioista niin kentän hoidossa kuin toimistossa, jonka vuoksi tulemme kartoittamaan kauden jälkeen yhtiön konekannan ja niihin liittyvät investointitarpeet, jotta olemme valmiita palvelemaan osakkaitamme ja jäseniämme vielä laadukkaammin seuraavalla kaudella 2023 mitä kohti päivä päivältä menemme. Lopuksi vielä muistutus meille kaikille pelaajille, pidetään huolta yhteisestä omaisuudestamme, kun pelaamme rakkaalla kotikentällämme, korjataan lyöntijäljet niin väylillä kuin greeneillä. Lopuksi haluan toivottaa kaikille osakkaille/jäsenille erittäin hyvää syksyä, suoria lyöntejä ja nähdään kentällä.

Petri