Alkeiskurssiaikataulut

Alkeiskurssiaikataulut

 

Alkeiskurssiaikataulut

Kurssien järjestämisen edellytyksenä on, että niihin on ilmoittautunut riittävä määrä osallistujia (5-9), joten kurssiaikatauluihin voi tulla muutoksia ja Vaasan Golf pidättää oikeuden muutoksiin.

Alkeiskurssiaikataulut julkaistaan noin kuukaudeksi kerrallaan ja niitä lisätään tarpeen mukaan. Yritykset voivat olla suoraan yhteydessä toiminnanjohtajaan, mikäli haluatte järjestää alkeiskursseja henkilökunnalle/asiakkaille.

Alkeiskursseille voi ilmoittautua suoraan alla olevista kurssilinkeistä. Pakollisia tietoja ilmoittautumisen yhteydessä ovat: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot lisäksi pyydämme, että ilmoittaisitte syntymäaikanne (pp.kk.vvvv), jotta voimme luoda teille jäsenyyden valmiiksi ennen kurssin alkamista. Seuran jäsenyyteen kuuluu myös vakuutus ja muita golfliiton tarjoamia etuja.

Kurssimaksu 245€ (alle 15-vuotiaat 160€) tulee maksaa ennen kurssille osallistumista ja se voidaan maksaa kurssille tullessa golfklubin palvelutiskille tai etukäteen Oy Kråklund Golf Ab:n tilille: FI05 2052 1800 0721 27 viitekoodilla: 8882.

Tulevia kursseja

Aloitamme golfkauden 2023 alkeiskurssit huhtikuussa sääolosuhteiden sen salliessa!

Päivitämme tarkemmat ajankohdat maaliskuun kuluessa.

Olethan yhteydessä toimisto@vag.fi

 

 

Lisätietoja kursseista voi kysyä;
toimisto@vag.fi

Takaisin Alkeiskurssit – sivulle!