toimisto@vag.fi

Alkeiskurssiaikataulut

Alkeiskurssiaikataulut

Alkeiskurssiaikataulut

Kurssien järjestämisen edellytyksenä on, että niihin on ilmoittautunut riittävä määrä osallistujia (8), joten kurssiaikatauluihin voi tulla muutoksia ja Vaasan Golf pidättää oikeuden muutoksiin.

Alkeiskurssiaikataulut julkaistaan noin kuukaudeksi kerrallaan ja niitä lisätään tarpeen mukaan. Yritykset voivat olla suoraan yhteydessä toiminnanjohtajaan, mikäli haluatte järjestää alkeiskursseja henkilökunnalle/asiakkaille.

Alkeiskurssile voit ilmoittautua sähköpostilla. Pakollisia tietoja ilmoittautumisen yhteydessä ovat: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot lisäksi pyydämme, että ilmoittaisitte syntymäaikanne (pp.kk.vvvv), jotta voimme luoda teille jäsenyyden valmiiksi ennen kurssin alkamista. Seuran jäsenyyteen kuuluu myös vakuutus ja muita golfliiton tarjoamia etuja.

Kurssimaksu 245€ (alle 15-vuotiaat 160€) tulee maksaa ennen kurssille osallistumista ja se voidaan maksaa kurssille tullessa golfklubin palvelutiskille tai etukäteen Oy Kråklund Golf Ab:n tilille: FI05 2052 1800 0721 27 viitekoodilla: 8882.

 

Tulevia kursseja 2023;

Seuraavat kurssit järjestetään keväällä 2024.

Mikäli sinulla kaveri- tai työporukka, joka on kiinnostunut alkeiskurssista, otathan yhteyttä Tuula Perälä, toimisto@vag.fi

p. 040 – 526 8666. Räätälöimme teille sopivan kurssin vielä tänä syksynä.

 

Tervetuloa mukaan ja varmista ajoissa paikkasi alkeiskurssille!

Ilmoittautuminen kurssille, toimisto@vag.fi

Yhdelle alkeiskurssille otetaan 8 osallistujaa ja kurssin toteutuminen vaatii 8 osallistujaa, muissa tapauksissa yhdistämme kursseja.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti

Lisätietoja kursseista voi kysyä;
toimisto@vag.fi

Takaisin Alkeiskurssit – sivulle!