caddiemaster@vag.fi

Alkeiskurssit -osallistu kurssille

Alkeiskurssit -osallistu kurssille

Alkeiskurssit – osallistu kurssille

Tervetuloa alkeiskurssille

Vaasan Golfin ammattilaiset (PGA Pro’t) odottavat jo innolla uusia alkeiskurssilaisia. Seuraavassa on kuvattu yksipäiväisen kurssin sisältä pääpiirteittäin.

Saapuminen

Saavuthan hyvissä ajoin kurssille, eli noin puolituntia ennen virallista kurssin aloitusajankohtaa, etenkin  jos et ole vielä maksanut kurssiosallistumista ja aiot maksaa sen golfklubin palvelutiskillä.

Kokoonnumme ennen kurssia klubintalon terassin edessä ja pidämme lyhyen tervetulotilaisuuden 15 minuuttia ennen kurssin aloittamista. Tilaisuudessa kerromme tarkemmin kurssin sisällöstä, kurssin jälkeisestä harjoittelusta, greencardin luovutuksesta ja kuukauden pelioikeudesta kentällä.

Seuraavaksi siirrtytään harjoitusalueelle eli rangelle aloittamaan kurssi seuraavan ohjelman mukaisesti:

Lyönnin perusteet ja lyöntiharjoitus rangella

Kurssin aluksi läpikäydään mailaotteet (grippi) ja muut lyöntitekniikkaan liittyvät pääkohdat, kuten lyöntiasento ja pallonpaikka. Kun perusteet on läpikäyty aloitetaan lyöntiharjoitukset rautamailalla.

Chippi ja putti

Seuraavana on vuorossa chippi- ja puttiharjoittelu, jossa myös ennen harjoitusta käydään läpi perusteet molemmista lyöntitekniikoista.

Bunkkerilyönti

Kolmantena harjoitusvuorossa on bunkkerilyönti eli opetellaan lyömään pallo pois hiekkaesteestä.

Lyöntiharjoitukset jatkuu rangella 

Jatkamme lyöntiharjoituksia rangella ja pyrimme parantamaan ensimmäisessä vaiheessa opittua lyöntitekniikkaa. Kouluttajan opastuksella kurssilaiset voivat kokeilla erilaisia erilaisia mailoja ja oppia niiden vaikutukset pallon lentorataan. Tarkoituksen on myös käydä läpi pitch-lyönti sekä svingin pituuden vaikutus.

Opastettu kierros jokamieskentällä

Kurssin päätteeksi kouluttaja vie kurssilaiset tutustumaan jokamieskenttään, johon kurssilaiset saavat pelioikeuden koko kaudeksi 2022.

Kurssilaiset kävelevät ensimmäisen reiän kouluttajan kanssa ja hän käy läpi tärkeimpiä sääntöjä sekä käyttäytymistä kentällä.

Tämän jälkeen kouluttaja itse pelaa väylät 2 ja 3 opettaen samalla kentällä pelaamiseen liittyviä tärkeimpiä asioita.

Seuraavaksi kurssilaiset voivatkin itse aloittaa harjoittelun jokamieskentällä

Lisätietoja kursseista voi kysyä
sähköpostitse
/ 040 526 8666

Takaisin Alkeiskurssit – sivulle!