toimisto@vag.fi

Puheenjohtajan Esko Heikkisen joulutervehdys

Puheenjohtajan Esko Heikkisen joulutervehdys

Hyvät Vaasan Golf Ry:n jäsenet

Kiitokset luottamuksesta uudelleen valinnastani seuran puheenjohtajaksi.

Kauden alusta tuntuu olevan vain hetki ja nyt se onkin lopussa eläessämme joulukuun loppupuolta. Kulunut kausi jatkui edelleen golfille suosiollisena ja saimme nauttia hyvistä olosuhteista pitkin kesää. Vuosi sitten mietittiin golf boomi tulevaisuutta tulevana kesänä ja kasvu jatkui edelleen samalla tahdilla kuin -20 kesällä. Saimme 112 uutta jäsentä ja kierroksia pelattiin kentällämme yli 50 000.

Kilpailukierroksia pelattiin kesän aikana yli 6000 kierrosta ja kilpailumaksuista muodostuu seurallemme merkittävä tulon lähde, noin 60 t€.

Talvi tuli jopa normaalia aikaisemmin ja kausi loppui 22.11 jolloin maa jäätyi ja saatiin ensi lumi maahan. Nyt elämme jo joulukuuta ja tänään on talvipäivän seisaus ja saamme päivittäin nauttia enenevästä päivän pituudesta. Uuden kauden alkuun kotikentällä on aikaa noin 120 päivää.

Korona ei ole vielä poistunut vaan sen vaikutukset näkyvät päivittäisissä toimissamme. Toivottavasti tilanne normalisoituu kevään koittaessa ja saamme mahdollisesti nauttia matkailusta. Kevään tullen näemme kuinka korona vaikuttaa tulevaan golf kesään.

Viime talvena hankimme Trackman simulaattorin ja tänä syksynä se otetiin käyttöön jo 4.10. Simulaattoriin on tarjolla yksittäisiä tunteja ja vakiovuoroja. Simulaattorissa pelataan talven aikana perinteistä senioreiden Best Ball turnausta. Talviharjoittelutilat konehallin yhteydessä avattiin 1.12 ja innokkaimmat ovat hyödyntäneet tiloja innokkaasti jopa päivittäin. Konehallin tiloissa on käytössä Sky Trak-lyöntianalysaattori lyöntien analysointiin.

Keltaisen kentän korjaustoimenpiteet etenivät kastelulaitteiden korvaamisella uusimpiin sektorisadettamiin kahden greenin korjaamiseen. Keväälle jäivät vielä K9 vesiesteen korjaus ja vanhan pumppaamon uudistaminen.

Muistakaa pitää itsestänne huolta, kuntoilla ja muutoinkin ladata akkuja tulevaa kautta varten.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Esko Heikkinen

Vaasan Golf ry. Puheenjohtaja