caddiemaster@vag.fi

Senioreiden Kick Off 2.5.2024

Senioreiden Kick Off 2.5.2024

 

Pron opetustunnit

 

Jonatan Nylenin kanssa on sovittu seuraavat senioreiden yhteistreenit:

 

  • to 23.5.   klo 19-20  rautamailat
  • ma 27.5. klo 19-20  puumailat
  • ma 3.6.   klo 19-20  chippi / bunkkeri
  • to 6.6.     klo 19-20  putti

 

Kuhunkin tilaisuuteen mahtuu 15 henkilöä ja maksaa 7 €/henkilö. Ilmoittautuminen Nexgolfiin ja maksu caddiemasterille ennen harjoitusta.

 

Pelimatkat

 

Pelimatka Poriin tehdään viikonlopulla 8. – 9.6. Pelataan sekä Yyteri että Kalafornia. Matkan hinta on 167 € + 90 €. Sisältää matkat, yöpymisen Vaakunassa 2 hh, aamiaisen, illallisen ja greenfeet. Sitovat ilmoittautumiset 8.5. mennessä.

 

Pelimatka Uumajaan tehdään 15. – 16.8. Eka päivänä pelataan seuraottelu Umeå Golfklubbia vastaan Holmsundin kentällä ja toisena päivänä omalla porukalla Norrmjölessä. Matka tehdään omalla bussilla Vaasasta. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 

 

Viikkokilpailut

 

Tiistaikilpailut käynnistyvät heti kun kenttä on auki, toivottavasti 7.5. Tiistaikilpailut päättyvät 24.9. pelattavaan päättäjäisscrambleen. Tiistaina 6.8. on OP:n kutsukilpailu ja silloin viikkokilpailu pelataan keskiviikkona. Silloin pelataan joukkuekisa koska samana päivänä on aluetourin kisa Ähtärissä (ei siis mukana kymppikisassa).

 

Tiistaikisan kilpailumääräykset

 

– Maksimitasoitus kaikissa sarjoissa on 54 (poikkeus miesten alempi sarja).

– Auton käyttö on sallittu kaikissa sarjoissa ilman lääkärintodistusta.

 

Naiset:

– Pelataan vuoroviikoin pistebogey ja lyöntipeli (maksimitulos par +5). 10-kisassa lasketaan 5 lyöntipeli- ja 5 pistebogeytulosta.

 

Miehet:

 

– Pelimuotona vuoroviikoin pistebogey ja lyöntipeli (maksimitulos par +5).

– Sarja jaetaan kahteen osaan tasoituksen perusteella, A-sarja (0–19,9), B-sarja (20–54).

– Alemman tasoituksen sarjassa tii pääsääntöisesti keltainen, mutta yli 70-vuotiaat voivat valita tiin.

– Korkeamman tasoituksen sarjassa kaikki saavat valita tiin.

– Molemmissa sarjoissa voidaan myös pelata kisoja, joissa tii on kaikilla sama (esim. seuraottelut)

– 10-kisa lasketaan tulosten perusteella yhtenä sarjana käsittäen molemmat pelattavat sarjat. Mukaan lasketaan 5 pistebogey- ja 5 lyöntipelitulosta

 

– Lisäksi pelataan SCR-sarja siten, että jokaisessa viikkokilpailussa 10 parasta scr-tulosta ”normaali” -tiiltä pelattuna saavat ”formula” pisteitä. (Voittaja 12, toinen 10 jne. 8,7,6,5,4,3,2,1). -Kokonaiskilpailuun lasketaan 10 parasta tulosta. Kauden päätteeksi palkitaan paras/parhaat scr-pelaaajat.

 

9-reiän kisa

– Pelimuotona pistebogey

– Kaikki saavat valita tiin

– Yhteinen naisille ja miehille

– Suositellaan että aloittelevat kisaajat (ja varsinkin jos tasoitus yli 36) pelaavat aluksi 9 reiän kisaa.

 

Viikkokilpailuissa palkitaan kaksi parasta miestä kummassakin sarjassa ja naisissa kaksi parasta. Lisäksi palkitaan paras scratch miehissä. 9-reiän kisassa palkitaan paras.

Kokonaiskilpailuissa palkitaan kauden jälkeen vähintään kymmeneen osakilpailuun osallistuneista naisista viisi ja miehistä seitsemän parasta. Tasatuloksissa pätee alempi tasoitus (kokonaiskilpailun päättymisen jälkeen määrätty tasoitus). Lisäksi arvotaan erikoispalkinto 10 osakilpailuun osallistuneiden kesken.

Erikoiskilpailuja järjestetään, näissä kilpailuissa avataan aina samoilta tiipaikoilta. Tiipaikka määritetään kilpailukohtaisesti.

 

Pelimaksut ja ilmoittautuminen

Pelimaksu 18r kisa 7 € ja 9-reiän kisa 4 €. Myös kymppikortti on mahdollista ostaa.

Maksu suoritetaan ennen lähtöä

Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 14:00 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava pelattava tii, mikäli se on mahdollista valita.

Lähtötoiveena on mahdollista valita aikainen tai myöhäinen. Ellei halua toivetta voi sen jättää tekemättä, jolloin arvonta pätee sellaisenaan. Lähtötoiveena on lisäksi ”ilta”-toivomus. Jälki-ilmoittautuminen sallitaan vain arvottuihin lähtöryhmiin, mikäli tilaa löytyy. Omia ryhmiä ei sallita. Merkitsijäksi sallitaan samassa kilpailuissa oleva seniori.

Mikäli pelaaja ilman pätevää syytä jää saapumatta kilpailupaikalle tulee hänen suorittaa kilpailumaksu, ja hän menettää mahdollisuuden osallistua seuraavaan seniorikilpailuun. Peruutus tulee tehdä viimeistään 1 tunti ennen omaa lähtöä. Huono ilma tai epämiellyttävä seura ei ole poisjäännin syy.

 

 

Kaupunkiottelut

 

EPG:tä vastaan pelataan tiistaina 4.6. Vaasassa. Samalla pelataan normaali viikkokisa. Kolmen seuran ottelu Kla – Vsa – Sjk pelataan  keskiviikkona 26.6. Kokkolassa. Sinne pyritään järjestämään bussikuljetus jos bussiin lähtijöitä on riittävästi. Seura maksaa näissä vieraspeleissä osanottomaksun ja bussikyydin jos se järjestetään.

 

Vöyriläisten kanssa pelataan scramblekisa Vöyrillä keskiviikkona 24.7.

 

Senioreiden Aluetourit

 

Aluetourin kisaa ei pelata Vaasassa 2024. Ne pelataan seuraavasti:

 

13.6. Pietarsaaressa,

4.7. Seinäjoella

7.8. Ähtärissä.

 

Muut seniorikilpailut

 

Kesällä tullaan pelaamaan greensomeliiga 9 reiän reikäpelikisana sekä matchplay-sarja entiseen malliin. Senioreiden mestaruuskisat ovat 3. – 4.8.24.

 

Talven simulaattorikisa

 

Talven simulaattorikisan voitti pari Heikki Purovirta – Esko Heikkinen lyöden uusintaottelussa parin Peter Nyman – Fredrik Dahström.

 

 

Senioritoimikunta

 

Raimo Puumala, pj,  0400666303, raimo.puumala1@gmail.com
Pauli Räihä, 0400925461, pauli.raiha@netikka.fi

Kaj Finne, 0505261116, k.finne@kolumbus.fi

Harry Mitts,  0414341721, hmitts@abo.fi

Tuula Kamila,  0500863163, kamilatuula@gmail.com

Peter Fahllund,  0405938076, peter.fahllund@yle.fi

Dan Häggblom,  0500367174, dan.haggblom@mysports.fi

Maj-Britt Finne, 0405750591, finnemajbritt@gmail.com