caddiemaster@vag.fi

Toimitus- ja toiminnanjohtaja Arto Sirviön uuden vuoden tervehdys

Toimitus- ja toiminnanjohtaja Arto Sirviön uuden vuoden tervehdys

Vuosi 2022

 

Uusi vuosi 2022 tuo tullessaan minulle mahdollisuuden jatkaa urheilun parissa. Olen toiminut urheilun parissa eri tasoilla ja eri toimintaympyröissä lähes koko elämäni. On iso kunnia ja uusi hyvä mahdollisuus ottaa tammikuun ensimmäisenä päivänä vastaan Vaasan Golfin toimitusjohtaja / toiminnanjohtajan tehtävät.

 

Mitä tuo uusi tehtävä tuo tulleessaan? Lähestyn myös tätä tehtävää oman hyväksi tavaksi havainneeni mallin mukaisesti: analysoi – haastattele – kuuntele – toteuta ja ole valmis reagoimaan nopeasti.

 

Omat lupaukset uudelle vuodelle 2022 pitävät sisällään asioita, joita olen viimeiset vuodet pitänyt itselleni tärkeinä ja toki joku lupauksista päivittyy tai muuttuu vuosien saatossa. Osa lupauksista on perua omiin kokemuksiin ja tietysti luettuun ja opittuun materiaaliin urheilun parissa.

Yksi oma lupaus on, liiku riittävästi – liike on lääke, tämä on mahdollista myös tulevassa työssä ja mahdollisesti osa liikkeestä tulee maila kädessä.

Toinen lupaus on Aki Hintsan kirjan luettuani, levon ja oman ajan tarve. Siitä pyrin pitämään huolta erityisen hyvin, joskus se on haasteellista, mutta ei kuitenkaan mahdotonta. Hintsan kirjassa on myös muita ajatuksia, joita mielelläni lainaan omaan arkeen.

Kolmas lupaus on tarkemmin ajatus, joka on noussut esille Ruotsissa ja jäsentynyt eri työtehtävien aikana ja on muokattavissa myös tilanteen niin vaatiessa. ”Den som slutar att vilja bli bättre slutar att vara bra”.

 

Nämä lupaukset, kun täyttyvät, on ainakin itsellä tunne, että voi uuden haastavan tehtävän äärellä levollisin mielin kehittää omaa tietoa ja taitoa.

 

Suunnittelu on tärkeää ja on hyvä, että Vaasan Golf on rakentanut mallikkaan Master Planin kentän kehityshankkeisiin. Tämä on yksi tärkeä ohjauselementti jatkossa ja sen päivittäminen käsittämään myös muut kentän toiminnot mukaan tulee olemaan yksi kiinnostava työtehtävä minulle.

 

Seuran logo on viimeiset vuodet pitänyt sisällään 50 vuotisjuhlien tunnusmerkkiä, nyt tulemme tekemään jäsenille ja meidän yhteistyökumppaneillemme ja miksi ei myös muulle golfväelle kilpailun, jossa äänestetään kolmesta eri logovaihtoehdosta uusi logo tuleville kausille. Äänestys tullaan järjestämään sosiaalisen median kautta heti vuoden alussa ja eniten ääniä saanut logo voittaa. Äänestäjät, jotka jättävät yhteystiedot, heidän kesken arvotaan tuotepalkintoja.

 

Hyvää Uutta Vuotta 2022

Arto Sirviö