caddiemaster@vag.fi

Vaasan Golfin uusi ladykapteeni esittäytyy

Vaasan Golfin uusi ladykapteeni esittäytyy

 

 

 

 

Olen Katriina Patama ja minut on valittu Vaasan golfin ladykapteeniksi. Olen hyvin otettu tästä luottamustehtävästä ja haluan omalla panostuksellani edistää golfaamista Vaasassa. Itse olen löytänyt lajin pariin jo 9-vuotiaana isäni jalanjäljissä, joka lukuisten muiden lajien jälkeen löysi intohimokseen golfin. Golfia minun tuli kuitenkin pelattua nuorempana hyvin harvakseltaan, koska jalkapallo vei suurimman osan ajastani kesäisin. Aktiiviseksi golffariksi päädyin kuitenkin viisi kautta sitten, kun lajin pariin löytyi pelikavereiksi yhä enemmän omanikäisiä pelureita. Viime vuosina golf on nostanut suosiotaan juurikin nuorten aikuisten parissa ja tästä trendistä olenkin erittäin iloinen.

Haluan kannustaa kaikkia, mutta erityisesti seuramme naisjäseniä osallistumaan seuramme järjestämiin tapahtumiin sekä kilpailuihin. Viime vuosina Naistoimikunnassa on tehty todella hyvää työtä naisten houkuttelemiseksi mukaan matalan kynnyksen keskiviikkokilpailuihin sekä muihin tapahtumiin. Haluankin korostaa, että golfissa kilpaileminen ei tarkoita sitä, että pelattaisiin totisesti ja verenmakusuussa. Pistebogey -sarja mahdollistaa sen, että suurin vastustajasi koko kilpailussa on oikeastaan vain ja ainoastaan sinä itse. Kilpailujen kautta pääsee tutustumaan seuran muihin jäseniin, kun kierroksen lomassa rupatellaan ja koetaan yhdessä onnistumisia. Mikäli kilpailuihin osallistuminen kiinnostaa, mutta oma osaaminen kuitenkin jännittää, voin paljastaa, että jokaisella osallistujalla on ihan tarpeeksi keskittymistä omassa pelissään, eikä aikaa jää toisten pelien analysoinnille.

Toisena asiana haluaisin nostaa esille sen, että mikäli oma peli tuntuu tahmealta ja samat virheet toistuvat kierroksesta ja lyönnistä toiseen – kannustan välillä jättämään sen pelikierroksen väliin ja suuntaamaan harjoittelualueelle ajatuksen kanssa. Meillä on käytössä monipuoliset puitteet niin pidempien lyöntien kuin lähipelin hiomiseen, joten hyödynnetään myös niiden olemassaoloa. Mikäli oma svingi tuntuu olevan kuitenkin täysin solmussa, kannustan ottamaan yhteyttä seuramme opetus -palveluihin, koska pelikausi ja kesä on sen verran lyhyt meillä Suomessa, ettei peli-iloa kannata pilata virheellä, jonka Pro voisi nopeastikin korjata.

Mukavaa golfkautta 2022 kaikille!

-Katriina