caddiemaster@vag.fi

Vaasan golfyhteisön Toimitus- / Toiminnanjohtajan rekrytointiprosessi on saatu onnistuneesti päätökseen.

Vaasan golfyhteisön Toimitus- / Toiminnanjohtajan rekrytointiprosessi on saatu onnistuneesti päätökseen.

Vaasan golfyhteisön Toimitus- / Toiminnanjohtajan rekrytointiprosessi on saatu onnistuneesti päätökseen.

Mukana oli monta hyvää ja kokemustaustaltaan vahvaa ehdokasta, joita haluamme kiittää kiinnostuksesta tehtävää kohtaa sekä hakuprosessissa mukana olemisesta.

Uutena toimitus- ja toiminnanjohtajana 1.1.2022 aloittaa Arto Sirviö.

Arto tuo mukanaan oman monipuolisen urheilutaustansa tuoman kokemuksen, vahvan ymmärryksen urheilujohtamisesta sekä laajat verkostonsa eri lajien parista ja liitto- / järjestötoiminnasta.

 

Tässä Arton terveiset Vaasan Golfyhteisölle:

”Tällä hetkellä toimin Urheilupäällikkönä Finlands Svenska Idrott ry:ssä. Aiemmin olen toiminut jääkiekon parissa pelaajana, valmentajana, urheilujohtajana, toiminnanjohtajana sekä toimitusjohtajana.

Golfin olen aloittanut 1986 ja pelaan edelleen aktiivisesti, toivottavasti myös tulevaisuudessa. Olen toiminut hyvin läheisesti golf-ympyröissä sekä Nurmijärvellä että Vierumäellä. Innostuin Vaasan Golfin toimitus- ja toiminnanjohtajan tehtävästä analysoidessani seuran ja yhtiön tilannetta netistä saamani tiedon pohjalta sekä keskusteltuani seuran toimihenkilöiden kanssa. Huomasin että kyseessä on hyvin monimuotoinen seura, jolla on hienot olosuhteet sekä kehittyvä Master Plan kentän osalta jo käynnissä ja oma strategia toiminnan kehittämiseen, myös jäsenten suuntaan.

Silmiini pisti myös, että jäsenmäärä on ollut nousussa ja aiemmat johtajat ovat tehneet hyvää työtä osaltaan seuran kehittämisessä. Tämä näkyy siinä, miten loistavassa kunnossa Vaasan golfkenttä on ja miten Master Plan päivittyy kausittain palvelemaan edelleen jäsenistöään sekä vieraspelaajia.

Olen erittäin innostunut tehtävästä ja tahtotilani on jatkaa Vaasan Golfin kehittämistä yhteistyössä seuran toimikuntien ja hallitusten kanssa.”

Arto tulee esittäytymään golfyhteisölle syyskokouksessa 25.11.2021, jonne toivomme jäseniä sankoin joukoin toivottamaan Arton tervetulleeksi.