caddiemaster@vag.fi

Viheriöt kutsuvat – Kohti uutta golfkesää!

Viheriöt kutsuvat – Kohti uutta golfkesää!

Nyt on hyvä hetki kaivaa mailat varastosta ja suunnata kohti hiljattain avattua rangea. Vielä ehtii saada lyönnin kuntoon ennen tulevaa golfkesää. Kilpailutoimikunta on suunnitellut muutamia uusia aktiviteettejä, mutta paljon on myös vanhoja tuttuja kisoja.

Kausi avataan perinteisesti Kai Lehtosaari-talkookisalla. Kannattaa osallistua talkoisiin, niin silloin saa osallistumisoikeuden kauden avaustapahtumaan. Siitä jatketaan osakkeenomistajien, GOLFIN- ja Autoliike Lähdemäki-kilpailuilla toukokuussa. Myös kaikki viikkokisat alkavat toukokuussa.

Scratch League

Uutena kilpailumuotona on VaG jäsenille tarkoitettu sarjamuotoinen tasoitukseton kilpailu. Se koostuu kaikista kauden avoimista kilpailuista, joissa jäsenen osallistumisoikeutta ei ole rajoitettu (esim. BMW ja osakkeenomistajien kilpailut eivät ole mukana). Liigaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun osallistut viikonlopun avoimiin kilpailuihin, niin olet automaattisesti mukana. Scratch League pelataan kolmessa sarjassa (yleinen, naiset ja seniorit). Kilpailuista 30 parasta saa pisteitä sijoituksen perusteella ja kauden lopussa kaikki pisteen lasketaan yhteen ja kolme parasta palkitaan lahjakorteilla. Myös paras juniori palkitaan.

 

VaG Scratch League – Säännöt 2024_03 (1)

 

Viikkokilpailu

Torstain viikkokilpailut pelataan kahdessa sarjassa ja palkintoja jaetaan kolmelle parhaalle. Viikoittain jaetaan palkinnot sarjojen voittajille ja parhaalle naiselle (HCP LP) ja parhaalle scratch tulokselle. Viikkokilpailuun osallistuville varataan torstaisin muutama lähtöaika klo 16 jälkeen.

 

VaG viikkokilpailu 2024 säännöt

 

Muuta

Kaikissa kauden kilpailussa on arvontapalkinto palkintojenjaossa mukanaolevien kesken. Samoin jokaisessa kilpailuissa jaetaan aina paras nainen (HCP LP) ja paras scratch palkinto, mutta ei kuitenkaan kahta palkintoa samalla henkilölle.

Kauden alussa kokeilemme lähtöjä samanaikaisesti 1. ja 10. tiiltä jos osallistujamäärä antaa siihen mahdollisuuden. Tällä saadaan kilpailujen kokonaiskestoa lyhennyttyä ja ehkä enemmän osallistujia palkintojenjakoon.

Sunnuntaina huhtikuun 28. on sääntökoulutus Thomas Fermin toimiessa kouluttajana.

Lopuksi vielä, varatkaa kalenterista tilaa kolmipäiväiselle seuranmestaruuskilpailulle 16.–18.8. Perjantain lähdöt aloitetaan jo päivällä, mutta esteen sattuessa teeaikoja on varattu myös illalle.

 

Hyvää Golfkesää!

Kari Haavisto Kilpailutoimikunta