caddiemaster@vag.fi

Junioreiden kuulumisia

Junioreiden kuulumisia

Junioreiden kuulumisia kilpailuista ja harrasteryhmistä:

 

Vaasassa järjestettiin 28.5. Future aluetourin kilpailu junioreille. Kilpailussa oli kaksi pistebogey sarjaa: Easy 9 ja Easy Red. Kilpailu sopi näin kaiken tasoisille junnugolfareille ja osallistujia meidän seuramme junnuista olikin hienosti 15!

 

 

Future tytöt
1. Kullbäck Sarah, Vag 97
2. Takaluoma Ella, EPG 111
3. Alaranta Frida Vag 113
Future pojat
1. Kenni Rasmus, Vag 81
2. Kammonen Kasper Vag 84
3. Jalkanen Elmeri Vag 86
Easy Red
1. Aspfors Lenni Vag 44
2. Kenni Linnea, Vag 43
3. Flocco Isabella Kog 43
Paras scr Koivuluoma Eeli 105
Easy 9r
1. Ojatalo Oliver Kog 35
2. Lainimo Iiris EPG 37
3. Leppänen Pihla EPG 37
4. Asplund Minnea, Vag 43
5. Aspegren Johannes, Kog 43

 

Peuramaa Golfissa järjestettiin Finnish Tour karsinta 13.–14.5., johon osallistuivat Vaasan Golfista Erika Kilpeläinen ja Essi Ekholm. Molemmat menestyivät kilpailussa upeasti! Erika oli kilpailun toinen ja Essi kolmas.

 

Golfkoulut ovat alkaneet tällä viikolla ja osallistujia ensimmäisillä kerroilla on ollut todella hienosti. Maanantain ryhmässä pääsimme harjoittelemaan rautamailalyöntiä rangella ja keskiviikon ryhmässä pelasimme kolmeväyläistä rataa muovimailoilla. Golfkoulun sekä harraste- ja kilparyhmien ilmoittautuminen on auki edelleen. Tervetuloa siis oppimaan golfia kivoihin junnuryhmiin! 😊 

 

Menneellä viikolla järjestimme kaksi lajikokeilutapahtumaa, joissa lapset ja nuoret pääsivät kokeilemaan golfia ensimmäistä kertaa. Matalan kynnyksen lajikokeilutapahtumien järjestäminen tulee olemaan tärkeä osa junioritoiminnan kehittämistä seuraavien vuosien aikana. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden edulliseen harrastukseen. Tulemme kesän aikana järjestämään lisäksi muun muassa perhetapahtumia, johon saa osallistua lasten ja nuorten lisäksi myös vanhemmat — ja miksei isovanhemmatkin!