caddiemaster@vag.fi

Aktuellt från juniorsidan

Aktuellt från juniorsidan

Aktuellt från juniorsidan

Aktuellt från juniorsidan

Aktuellt om juniorernas tävlings- och hobbygrupper:

 

Future Aluetour, som är en tävling för juniorer, ordnades 28.5 i Vasa. Tävlingen hade två poängbogey-serier: Easy 9 och Easy Red. Tävlingen lämpar på sätt sig till alla juniorgolfare, oavsett nivå. Från VaG deltog 15 spelare, fint!

Future flickor
1. Kullbäck Sarah, VaG 97
2. Takaluoma Ella, EPG 111
3. Alaranta Frida VaG 113
Future pojkar
1. Kenni Rasmus, VaG 81
2. Kammonen Kasper VaG 84
3. Jalkanen Elmeri VaG 86
Easy Red
1. Aspfors Lenni VaG 44
2. Kenni Linnea, VaG 43
3. Flocco Isabella KoG 43
Bästa scr Koivuluoma Eeli 105
Easy 9
1. Ojatalo Oliver Kog 35
2. Lainimo Iiris EPG 37
3. Leppänen Pihla EPG 37
4. Asplund Minnea, VaG 43
5. Aspegren Johannes, Kog 43

 

Vid Hjortlandet Golf ordnades kval för Finnish Tour 13-14.5, där Vasa representerades av Erika Kilpeläinen och Essi Ekholm. Båda klarade sig fint i tävlingen! Erika blev tvåa och Essi trea.

 

Golfskolan har börjat denna vecka och intresset under första tillfällena har varit stort. Måndagens grupp tränade slag med järnklubbor på rangen och onsdagens grupp spelade en tre håls bana med plastklubbor. Anmälan till golfskolan samt hobby- och tävlingsgrupperna är fortfarande öppen. Välkommen med i våra trevliga juniorgrupper!

 

Under den gångna veckan ordnade vi två grentest-tillfällen, där barn och unga fick komma och prova på golf för första gången. Att ordna grentest-tillfällen med låg tröskel kommer att vara en viktig del av att utveckla juniorverksamheten under de kommande åren. Vi vill ebjuda barn och unga möjligheten till en förmånlig hobby. Vi kommer dessutom att ordna bl.a. familje-evenemang under sommaren, där även föräldrar –  och varför inte mor- och farföräldrar också är välkomna!