caddiemaster@vag.fi

GOLFIN PROSHOP TILL VASA!

GOLFIN PROSHOP TILL VASA!

GOLFIN PROSHOP TILL VASA!

GOLFIN PROSHOP TILL VASA!

Hejsan Vasa Golfs medlemmar!

 

I oktober 2022 har vi gjort ett kontrakt med Vasa Golf om att driva Proshopen under säsongerna 2023–2024. Här kommer kort om mig och mitt företag!

Jag har golfat sedan jag var liten, och golf är fortfarande i dagens läge den allra viktigaste hobbyn för mig. Jag hade under en längre tid drömt om ett företag inom golf-branschen, och året 2020 öppnade jag en GOLFIN –golfsimulator i Kokkola. I början av året 2021 började jag sälja logo produkter samt började med custom fittingar av golfklubbor. Året 2022 expanderade jag verksamheten och öppnade en nätbutik samt Proshop vid Kokkola Golf.

GOLFIN kommer erbjuda Vasa golf ett bra urval av golfprodukter och kläder till konkurrenskraftiga priser. Jag väntar ivrigt på att få lära känna er, Vasas golffare senast under kommande säsongen. Om du vill prova och hitta rätta golfklubbor under vintern eller har frågor kring utrustning eller något annat, tag modigt kontakt via telefon eller e-post. Mitt företags motto är ”från golfare till golfare”, vilket betyder att jag utför mitt jobb passionerat och med kvalitet och utgår från kunden. Jag tar gärna emot förbättringsförslag och när verksamheten kommit i gång i Vasa även feedback, så att jag kan förbättra mina tjänster så att de bättre motsvarar era, golfares behov.

 

TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GOLFIN NÄTBUTIKEN!

 

Med förväntansfulla hälsningar,

Thomas Gran thomas@golfin.fi 050 363 1592